Πέμπτη 9 Ιουλίου 2020

Φωτογραφική κλήση 703 χλμ./ώρα σε… Ford Focus!

Μια κάμερα ταχύτητας στην Ιταλία φωτογράφισε ένα μικρομεσαίο μοντέλο να… κινείται με ταχύτητα μαχητικού αεροσκάφους.

Τελικά συμβαίνουν και σε άλλα κράτη-μέλη απίστευτα πράγματα αλλά το περιστατικό που καταγράφηκε σε πόλη της Ιταλία πραγματικά ξεπερνά κάθε φαντασία καθώς η Αστυνομία της χώρας απέστειλε μια φωτογραφική κλήση σε οδηγό καθώς όπως φαίνεται κινούνται με 703 χλμ./ώρα!

Ναι σωστά διαβάσατε και το περιστατικό καταγράφηκε την πόλη Offagna στην περιοχή Marche της Ιταλίας και η νεαρή ιδιοκτήτρια ενός Ford Focus καλείται να πληρώσει 847 ευρώ επειδή η κάμερα την «έπιασε» να κινείται με ταχύτητα μαχητικού αεροσκάφους.

Παράλληλα η οδηγός καλείται πέραν του διοικητικού προστίμου να καταθέσει και την άδεια οδήγησής της ενώ επίσης θα της επιβληθούν και 10 πόντοι ποινής.



Η Δημοτική Αστυνομία φέρει την ευθύνη για την λανθασμένη παράβαση που έστειλε και σύμφωνα με νομικούς κύκλους η νεαρή οδηγός πρέπει να κάνει ένσταση αφού όμως εξοφλήσει το πρόστιμο και κατόπιν να απαιτήσει και αποζημίωση!

Το παραπάνω περιστατικό αποδεικνύει τελικά ότι και η τεχνολογία κάνει λάθη αλλά οι άνθρωποι θα πρέπει να ελέγχουν τις φωτογραφικές παραβάσεις που καταγράφουν οι κάμερες ώστε οι πολίτες να μην μπλέκουν σε χρονοβόρες και κοστοβόρες περιπέτειες.



newsauto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ