Κυριακή 24 Μαΐου 2020

Δύο νέα κρούσματα κορωνοϊού - Αύριο οι ανακοινώσεις για άνοιγμα δημοτικών

19 οι διασωληνωμένοι - Την ενημέρωση πραγματοποιεί ο Νίκος Χαρδαλιάς και ο λοιμωξιολόγος υποπτέραρχος Δημήτρης Χατζηγεωργίου.

Ανακοινώθηκαν δύο νέα κρούσματα κορωνοϊού στη χώρα μας και κανένας νέος θάνατος. Επίσης ανακοινώθηκε από το υπουργείο Yγείας ότι ο αριθμός των διασωληνωμένων είναι στους 19, με μέσο όρο ηλικίας τα 70 έτη.

Εκατό ασθενείς έχουν εξέλθει των ΜΕΘ. Ο συνολικός αριθμός των νεκρών είναι 171.

Την ενημέρωση πραγματοποιεί ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς και ο λοιμωξιολόγος και διευθυντής Υγειονομικού Πολεμικής Αεροπορίας, υποπτέραρχος Δημήτρης Χατζηγεωργίου.

Ο κ. Χατζηγεωργίου αναφέρθηκε στο άνοιγμα των εστιατορίων από αύριο σημειώνοντας ότι «η άρση των μέτρων δεν σημαίνει ότι επιστρέφουμε στις παλιές μας συνήθειες» και ότι πρέπει να επιδείξουμε σύνεση και να τηρούμε τα μέτρα ασφαλείας.

«Η φάση του ανοίγματος εξελίσσεται ομαλά. Οι συστάσεις τηρούνται, έτσι πρέπει να συνεχίσουμε» υπογράμμισε από την πλευρά του ο κ. Χαρδαλιάς. Οπως είπε, αύριο θα ανακοινωθεί αν ανοίγουν σχολεία, νηπιαγωγεία και παιδικοί σταθμοί. Σημείωσε ότι η εμπειρία από τα γυμνάσια και τα Λύκεια είναι θετική, δείχνοντας ουσιαστικά ότι θα ανοίξουν και τα δημοτικά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ