Δευτέρα 6 Απριλίου 2020

Άγριες Μέλισσες: Τι θα συμβεί αν αποκαλυφθεί ότι ο Μελέτης είναι γιος της Ανέτ

Συνέντευξη στο περιοδικό «Enjoy» της Κυριακάτικης Δημοκρατίας παραχώρησε ο τηλεοπτικός Μελέτης της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες», ο Γιώργος Γεροντιδάκης.
Ο ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για τις εξελίξεις στη σειρά και τι θα συμβεί αν αποδειχθεί ότι ο Μελέτης είναι γιος της Ανέτ.

«Για την Ανέτ, όπως έχουμε δει, ο Μελέτης έχει έναν αόρατο σεβασμό. Μακάρι να είναι όντως η μητέρα του, γιατί αυτό το παλικάρι, από το να εκτελεί εντολές φόνων από τον Δούκα, θα έχει μια καλύτερη τύχη και μοίρα», δήλωσε ο Γιώργος Γεροντιδάκης.

«Από την άλλη, σκεφτείτε τι θα γίνει αν ο Μελέτης μάθει ότι είναι γιος της Ανέτ. Θα συνειδητοποιήσει ότι δολοφόνησε τον ξάδερφό του, τον Γιάννο, ότι μαχαίρωσε τον θείο του, ότι έκανε έρωτα με την πρώτη του ξαδέρφη και ότι όλα αυτά ο Δούκας, πέρα από την Πηνελόπη, τα ήξερε και τα άφησε να συμβούν. Σκέφτομαι πολλές φορές, ο Μελέτης θα δεχτεί για μάνα του την Ανέτ ή θα της τα πει έξω από τα δόντια που τον παράτησε; Το μυστικό, αν αποκαλυφθεί, θα τον κάνει καλύτερο ή χειρότερο άνθρωπο; Γιατί, αυτομάτως, αυτό που τον κάνει καλύτερο άνθρωπο, η Πηνελόπη και η αγάπη της, θα πρέπει ρεαλιστικά να σταματήσει. Πόσο τραγικά θα είναι όλα αυτά;», πρόσθεσε ο ηθοποιός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ