Παρασκευή 3 Απριλίου 2020

Η Σίσσυ Χρηστίδου μένει σπίτι και φτιάχνει σούπερ κέικ λεμόνι

Εξαιτίας κορωνοϊού έχουμε αναγκαστεί όλοι να μείνουμε σπίτι και φυσικά οι περισσότεροι το έχουμε ρίξει στη μαγειρική. Η Σίσσυ Χρηστίδου ανήκει και αυτή σε αυτήν την κατηγορία, εξάλλου και πριν τον κορωνοϊό μαγείρευε πολύ, όπως βλέπαμε στο Instagram της. Η Σίσσυ που είναι μητέρα δύο παιδιών εν μέσω καραντίνας αποφάσισε να φτιάξει ένα λαχταριστό κέικ λεμόνι για το οποίο μας έδωσε και τη συνταγή.

Η παρουσίαστρια της εκπομπής «Έλα, Χαμογέλα» του Open γράφει στη λεζάντα της συνταγής: «Το πιο αρωματικό κέικ που θα φτιάξεις ποτέ.. το σπίτι θα «γεμίσει» λεμονιές…». Τα υλικά, που θα χρειαστείτε είναι: αλεύρι που φουσκώνει μόνο του (1 συσκευασία φαριν απ), 4 αυγά, 2 κούπες ζάχαρη, ξύσμα από 2 λεμόνια, χυμό από 1 λεμόνι, 250γρ βούτυρο και 1,5 γιαούρτι στραγγιστό. Δες

Και επειδή και εμείς αγαπάμε τα γλυκά με λεμόνια, σου δίνουμε 3 συνταγές για να φτιάξεις και εσύ ένα παρόμοιο γλυκό. Εξάλλου, αν δεν είσαι φαν των πολύ γλυκών γεύσεων ένα γλυκάκι με λεμόνι είναι η ιδανική πρόταση. Δες το βίντεο με τη συνταγή της Σίσσυς και δες και από κάτω και τις δικές μας προτάσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ