Παρασκευή 3 Απριλίου 2020

Η 20χρονη φοιτήτρια που έχασε τη ζωή της στο Παλιόκαστρο είχε βγάλει βόλτα το σκυλί της

Σε ατύχημα αποδίδεται, από τα μέχρι τώρα στοιχεία, η θανατηφόρα πτώση της 20χρονης στην περιοχή του παλιού λατομείου στο Παλαιόκαστρο, έξω από τη Θεσσαλονίκη σύμφωνα με το ΑΠΕ.


Σύμφωνα με τις πρώτες διαπιστώσεις της ιατροδικαστικής εξέτασης, οι θλαστικές εξωτερικές κακώσεις στο κεφάλι και στο σώμα της νεαρής γυναίκας, αλλά και τα ευρήματα από την αυτοψία του χώρου, συγκλίνουν στην εκδοχή του «ατυχηματικού θανάτου».

Όπως προκύπτει από την προανάκριση την οποία διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ωραιοκάστρου, η άτυχη κοπέλα φέρεται να έβγαλε, το απόγευμα, βόλτα το σκυλάκι της, όταν, κάτω από συνθήκες που ερευνώνται, έπεσε από βραχώδη πλαγιά, ύψους 50 μέτρων, με συνέπεια να τραυματιστεί θανάσιμα. Το άψυχο σώμα της εντόπισε λίγες ώρες αργότερα μία περίοικος που άκουσε τα γαβγίσματα από το κατοικίδιό της και ειδοποίησε αμέσως τις αστυνομικές αρχές.

Η 20χρονη, Τζίνα Βογιατζή, ήταν φοιτήτρια Οδοντιατρικής στη Θεσσαλονίκη ενώ παράλληλα συμμετείχε σε πρακτορείο μοντέλων της πόλης. Με την τραγική αναγγελία του αιφνίδιου θανάτου της, το πρακτορείο της, την αποχαιρέτησε με δύο φωτογραφικές τις στιγμές στις οποίες ξεχωρίζουν τα φωτεινά καταπράσινα μάτια της και το πηγαίο χαμόγελό της.

Το κείμενο που ανήρτησε το πρακτορείο: “Καλό ταξίδι Τζίνα. Είμαστε συγκλονισμένοι με το ξαφνικό χαμό της Τζίνας μας… Η βόλτα με τον αγαπημένο της σκύλο ήταν μοιραία. Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ τα πιο λαμπερά πράσινα μάτια και αυτό το υπέροχο χαμόγελο της. Κουράγιο Δήμητρα & Σταύρο… Η σκέψη μας είναι μαζί σας…”



foititikanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ