Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2020

9 διάσημοι που είναι πολύ πιο πλούσιοι απ’ όσο νομίζατε!

Μερικές φορές δεν μας εκπλήσσει όταν ακούμε ότι κάποιος διάσημος κατατάσσεται μεταξύ των πλουσιότερων διασημοτήτων του Χόλιγουντ. Προφανώς οι αστέρες του κινηματογράφου βγάζουν εκατομμύρια δολάρια από μια ταινία και δεν έχουν πρόβλημα να επιδεικνύουν τον τρόπο ζωής τους.
Ομοίως, οι rock stars και οι ράπερς κερδίζουν πολλά χρήματα, όχι μόνο από τα τραγούδια τους, αλλά και μέσω των διάφορων επιχειρηματικών τους κινησεων. Στη συνέχεια υπάρχουν και οι αστέρες των reality shows που κερδίζουν εξωφρενικά ποσά, όπως για παράδειγμα οι Καρντάσιανς. Γενικά καταλαβαίνει κανείς τον λόγο για τον οποίο κάποιοι άνθρωποι από τον χώρο της σόουμπιζ είναι τόσο πλούσιοι.

Αυτό ωστόσο που είναι αρκετά εκπληκτικό, είναι ότι η καθαρή αξία μερικών διασημοτήτων είναι πολύ υψηλότερη από αυτή που θα περίμενε κανείς. Μερικοί είναι γνωστοί και πετυχημένοι, αλλά κανείς δεν θα περίμενε ότι έχουν τόσα πολλά χρήματα. Άλλοι είχαν κάποιες επιτυχίες πριν χρόνια και μετά ξεχάστηκαν, ωστόσο συνεχίζουν να βγάζουν ακόμα και σήμερα χρήματα, ενώ άλλοι, παρά το γεγονός ότι θεωρούνται η C-list του Χόλιγουντ, έχουν περισσότερα χρήματα από αρκετούς μεγάλους αστέρες.

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε 9 διασημότητες που είναι πολύ πιο πλούσιες απ’ότι θα περίμενε κανείς, με την καθαρή αξία μερικών να ξεπερνάει και το 1 δισεκατομμύριο δολάρια!


Ρόουαν Άτκινσον – 150 εκατ. δολάρια



Μπορεί να σας φαίνεται παράξενο, αλλά ο Βρετανός ηθοποιός, κωμικός και σεναριογράφος, γνωστός σε όλους μας και ως ο γκαφατζής Mr. Bean, έχει μια περιουσία που αγγίζει τα 50 εκατ. δολάρια. Αξίζει να σημειωθεί ότι έχει περιληφθεί στη λίστα με τους 50 πιο αστείους ηθοποιούς στην ιστορία της Βρετανικής κωμωδίας.


Άντριου Σου – 150 εκατ. δολάρια



Είτε το πιστεύετε ή είτε όχι, ο κάποτε διάσημος αστέρας της επιτυχημένης σειράς “Η Λεωφόρος του Μέλροουζ”, Άντριου Σου, συνεχίζει να διατηρεί μια εκπληκρική περιουσία, καθώς δεν κάθισε με σταυρωμένα χέρια όπως οι άλλοι συμπρωταγωνιστές του. Ίδρυσε την εταιρεία CafeMom, η οποία έχει μετατραπεί σε CafeMedia και τρέχει αρκετές διαδικτυακές σειρές.


Ζιζέλ Μπούντχεν – 400 εκατ. δολάρια


Η Ζιζέλ, το γνωστό σουπερμόντελ που σήμερα είναι παντρεμένο με τον διάσημο πάικτη του NFL, Τομ Μπρέιντι, ήταν το πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο στον κόσμο μέχρι πρότινος (την εκτόπισε πριν δύο χρόνια η Κένταλ Τζένερ ύστερα από μία δεκαπενταετία στην κορυφή) και κατάφερε να συγκεντρώσει μια περιουσία που υπολογίζεται σε 400 εκατ. δολάρια. Αξίζει να σημειωθεί, ότι η καθαρή αξία της Ζιζέλ είναι μεγαλύτερη από αυτή του συζύγου της.


Γκλόρια Εστέφαν – 500 εκατ. δολάρια



Η διάσημη λατίνα τραγουδίστρια Γκλόρια Εστέφαν, η οποία κυριάρχησε στις λίστες dance μουσικής παγκοσμίως τις δεκαετίες του 1980 και του 1990, κατάφερε να κερδίσει εκατομμύρια δολάρια από την μουσική της, τα οποία χρησιμοποίησε για να επεκτείνει τις δραστηριότητες της στον επιχειρηματικό κόσμο. Δημιούργησε αρκετά εστιατόρια στη Φλόριντα και ένα στην Disney World, ενώ έχει και δύο πολυτελή ξενοδοχεία στο Μαϊάμι.


Χάουαρντ Στερν – 600 εκατ. δολάρια



Ο Νο 1 ραδιοφωνικός παραγωγός στις ΗΠΑ, ο οποίος έγινε διάσημος με τις αθυρόστομες και γεμάτες από σεξουαλικές αναφορές εκπομπές του, κατάφερε να γίνει η μεγαλύτερη μεταγραφή στο ραδιόφωνο, όταν υπέγραψε μια τεράστια συμφωνία με έναν δορυφορικό ραδιοφωνικό σταθμό. Εβγαλε επίσης πολλά χρήματα ως κριτής στο America’s Got Talent αλλά και από το βιβλίο του, το οποίο έγινε best-seller.


Μάτζικ Τζόνσον – 600 εκατ. δολάρια


Το 1981 οι Λέικερς πήραν την ευκαιρία και υπέγραψαν συμβόλαιο ύψους 25 εκατ. δολαρίων για 25 χρόνια, με τον τότε αστέρα του NBA Μάτζικ Τζόνσον. Ήταν χρήματα που απέδωσαν, καθώς ο Τζόνσον κέρδισε 5 πρωταθλήματα για την ομάδα. Ο Τζόνσον ήταν έξυπνος και χρησιμοποίησε τα χρήματα του με σύνεση κάνοντας διάφορες κερδοφόρες επενδύσεις, συμπεριλαμβανομένης της Magic Johnson Enterprises.


Puff Daddy – 855 εκατ. δολάρια



Το 2019 σηματοδοτεί τέσσερα χρόνια από τότε που ο καλλιτέχνης, παλαιότερα γνωστός ως Puff Daddy, κυκλοφόρησε νέο τραγούδι, αν και το portfolio των επιχειρήσων του, του επέτρεψαν να έχει μια μεγάλη εισροή μετρητών. Με εκτιμώμενη καθαρή αξία 855 εκατομμυρίων δολαρίων, ο Sean ‘Diddy’ Combs είναι επίσημα ο δεύτερος πλουσιότερος τύπος της hip-hop και ένας από τους πιο δυναμικούς “παίκτες” στον κόσμο.


Ντέιβιντ Κόπερφιλντ – 1 δισεκ. δολάρια


Παρά το γεγονός ότι η δημοτικότητα του έχει πιάσει πάτο την τελευταία δεκαετία, ο Αμερικανός τχυδακτυλουργός έχει χαρακτηριστεί από το Forbes ως ο περισσότερο εμπορικά επιτυχημένος μάγος στην ιστορία. Σήμερα, ο διάσημος μάγος έχει μια μεγάλη συμφωνία για περίπου 700 εμφανίσεις το χρόνο στο Λας Βέγκας, ενώ κάνει ιδιωτικές παραστάσεις στο νησί του στις Μπαχάμες (ναι έχει δικό του νησί), όπου οι επισκέπτες πληρώνουν εξαψήφια ποσά για να μπορέσουν να απολαύσουν τα μαγικά του κόλπα.


Τζούλια Λούις Ντρέιφους – 4 δισεκ. δολάρια



Η βραβευμένη με Έμμυ ηθοποιός, η οποία έγινε διάσημη από τις τηλεοπτικές σειρές Seinfeld, The New Adventures of Old Christine και Veep, σίγουρα κατάφερε να κερδίσει αρκετά χρήματα όλα αυτά τα χρόνια, ωστόσο η περιουσία της αυξήθηκε όταν κληρονόμησε τον πατέρα της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ