Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2020

"Σύγχρονος Δήμος": Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας

Έλενα Ρουσάκη: Εύχομαι τo 2020 να είναι μια καλή χρονία για όλους
Σε μια κατάμεστη αίθουσα στην περιοχή της Πυλαίας, η Δημοτική Παράταξη Πυλαίας-Χορτιάτη "Σύγχρονος Δήμος" πραγματοποίησε την εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας.Η επικεφαλής κυρία Έλενα Ρουσάκη χαμογελαστή υποδέχτηκε τον κόσμο που τίμησε την ίδια και την παράταξη με την παρουσία του, δηλώνοντας "ευχαριστώ πολύ τους φίλους και δημότες της δημοτικής παράταξης «Σύγχρονος Δήμος» που ήρθαν να γιορτάσουν μαζί μας και κατέκλυσαν το χώρο". Αυτή ήταν η πρώτη πρωτοχρονιά για την παράταξη Σύγχρονος Δήμος και μάλιστα μετά την εμπιστοσύνη που της έδειξαν οι δημότες, καθώς με την ψήφο τους, την ανέδειξαν στη θέση της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δημοτικό συμβούλιο και δεύτερη αυτοδιοικητική δύναμη στην περιοχή.

Ο τυχερός που του έπεσε το φλουρί ήταν ο κύριος Δημήτρης Παπαγεωργίου Μηχανικός Χωροταξίας και Περιβάλλοντος ένας από τους νεότερους ηλικιακά υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης, στις πρόσφατες εκλογές του Μάιου. Η κύρια Ρουσάκη στη σύντομη τοποθέτηση της ευχήθηκε "καλή και δημιουργική χρονιά σε όλους, με λιγότερα προβλήματα στον δήμο".

Δεσμεύθηκε για μια υπεύθυνη αντιπολίτευση και όχι αντιπολίτευση ρόλου. Μια αντιπολίτευση που θα είναι θετική όπου θεωρεί ότι εξυπηρετείτε το κοινό καλό και θα είναι αντίθετη σε όποια απόφαση είναι εις βάρος των δημοτών. «Η φωνή μας θα είναι μια φωνή διεκδίκησης μέσα στο Δημοτικό συμβούλιο», πρόσθεσε η κυρία Ρουσάκη. Τέλος υπενθύμισε για ακόμη μια φορά " πάγια τακτική και στόχος μας είναι να βρισκόμαστε κοντά στον κόσμο, για την αμοιβαία κατανόηση των προβλημάτων και για τον από κοινού αγώνα για την επίλυση τους. Όπως έχουμε αποδείξει με την πραγματοποίηση ενημερωτικών εκδηλώσεων σε όλες τις δημοτικές ενότητες, μας ενδιαφέρει η επικοινωνία με τους δημότες. Έτσι ανά τακτά χρονικά διαστήματα θα ανανεώνουμε το ραντεβού μας σε όλες τις περιοχές του δήμου.Εύχομαι το 2020 να είναι πιο αισιόδοξο σε προσωπικό επίπεδο για τον καθένα, αλλά κυρίως σε συλλογικό για τον Δήμο μας".



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ