Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2019

Θεοδωρικάκος για υπόθεση Novartis: Μεγάλο σκάνδαλο η μεθόδευση της προηγούμενης κυβέρνησης

«Ο κ. Τσίπρας συνεχίζει να υποτιμά τη νοημοσύνη των Ελλήνων. Δεν βρήκε ούτε μια συγγνώμη να πει στους Έλληνες» το σχόλιό του για την ομιλία του πρώην πρωθυπουργού στη ΔΕΘ

Για «θρασύτατο τρόπο» με τον οποίο η προηγούμενη κυβέρνηση «κρέμασε στα μανταλάκια δέκα πολιτικούς, δέκα σημαντικούς ανθρώπους χωρίς στοιχεία όπως αποδείχθηκε και χωρίς να υπάρχει πραγματικός λόγος » έκανε λόγο ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος όσον αφορά την υπόθεση Novartis.

«Αποδεικνύεται ότι είναι ένα μεγάλο σκάνδαλο η μεθόδευση» συμπλήρωσε ο υπουργός Εσωτερικών τονίζοντας ότι «όλοι οι Έλληνες ζητούν ένα πράγμα: όλη η αλήθεια στο φως».

Σχολιάζοντας την ομιλία Τσίπρα στη ΔΕΘ, το βράδυ του Σαββάτου, ο Τάκης Θεδοδωρικάκος είπε ότι «ο κ. Τσίπρας συνεχίζει να υποτιμά τη νοημοσύνη των Ελλήνων. Δεν βρήκε ούτε μια συγγνώμη να πει στους Έλληνες. Ο κ. Τσίπρας οφείλει μια απολογία στον λαό».

Ερωτηθείς, τέλος, στη συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ για τον προγραμματισμό της κυβέρνησης όσον αφορά τις προσλήψεις, ο υπουργός Εσωτερικών είπε ότι «τον οκτώβριο θα έχουμε συνολικά τα αιτήματα για προσλήψεις θα ενημερωθεί ο πρωθυπουργός, θα γίουν εισηγήσεις και θα ληφθούν αποφάσεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ