Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2019

H Victoria Beckham εξομολογείται επιτέλους γιατί δεν χαμογελούσε μέχρι σήμερα

Η Victoria Beckham πριν λίγες ημέρες παρουσίασε τη νέα της κολεξιόν στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου στην οποία έδωσε το παρών ολόκληρη η οικογένειά της-με την Harper να κλέβει ακόμα μια φορά την παράσταση- και με αφορμή την επίδειξη έδωσε μια συνέντευξη στην βρετανική έκδοση του περιοδικού Glamour
στην οποία μίλησε για όλα: για τη σχέση της με τα παιδιά της, το πρόγραμμα διατροφής που ακολουθεί, το bullying που δέχθηκε σε παιδική ηλικία και το λόγο που δεν χαμογελάει ποτέ.

Η αγέλαστη Victoria πόζαρε έτσι για πάρα πολλά χρόνια ενώ το poker face της, ανέκφραστο και παγωμένο έκανε πολλούς να τη θεωρούν μια μάλλον δύστροπη γυναίκα. Στη συνέντευξη όμως εξήγησε το λόγο για τον οποίο δε χαμογελούσε ποτέ και ήταν τελικά περισσότερο ανασφάλεια:  «Στο παρελθόν, πιθανόν να κρυβόμουν πίσω από την πανοπλία μου. Για παράδειγμα, δεν χαμογελούσα ποτέ δημόσια, κάτι που τώρα γίνεται λιγότερο. Υπάρχει κάτι πραγματικά απελευθερωτικό στο να αποδεχθώ ποια είμαι στα 45 μου και να το κατέχω. Θέλω να διαδώσω το μήνυμα ότι όλοι θα πρέπει να αισθάνονται ως η καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους να φροντίζουν ό, τι έχουν, να είναι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους.»

To θέμα είναι πως πλέον η σχεδιάστρια έχει αλλάξει τη στάση της και επιθυμεί να χαμογελάει περισσότερο αδιαφορώντας για τις ρυτίδες της έκφρασης που μπορεί να δημιουργήσει αυτή η σύσπαση του προσώπου της.

Τέλος αναφέρθηκε και στο bullying το οποίο δέχθηκε σε παιδική ηλικία και τόνισε πως έχει μιλήσει στη Harper για το πως να αντιμετωπίσει αυτό το ενδεχόμενο αν προκύψει. Ουσιαστικά της έχει επικοινωνήσει ότι “Τα κορίτσια πρέπει να είναι ευγενικά με τα κορίτσια” χρησιμοποιώντας τις δικές της εμπειρίες για να της εξηγήσει την κατάσταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ