Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2019

Πρώτη νίκη του Άρη με τεσσάρα στον... φουκαρά Παναθηναϊκό

Ο Άρης διέλυσε με 4-0 τον Παναθηναϊκό, ο οποίος μετά από τρία ματς μένει χωρίς νίκη.
Η ομάδα της Θεσσαλονίκης φάνηκε εμφανώς καλύτερη από τους «πράσινους» μετά και την αλλαγή προπονητή με τον Απόστολο Τερζή να παίρνει τη θέση του Σάββα Παντελίδη στην τεχνική ηγεσία του Άρη.

Από την πλευρά τους οι «πράσινοι» για ένα ακόμα ματς ήταν σαν να μην «πάτησαν» το πόδι τους στο γήπεδο και γνώρισαν μια ακόμα μεγάλη ήττα όπως αυτή με τον ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ για την 2η αγωνιστική.

Ο Άρης πανηγύρισε την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Super League. Οι «κίτρινοι» επικράτησαν με το ευρύ 4-0 του Παναθηναϊκού και έφτασαν τους τέσσερις βαθμούς. Το σκορ άνοιξε στο 20’ ο Φετφατζίδης, ενώ ακολούθησαν τα γκολ των Βέλεθ (43’), Ντιγκινί (54’) και Ιντέγε (64’). Οι «πράσινοι» που παρέμειναν χωρίς νίκη και με συγκομιδή ένα βαθμό, σκόραραν με τον Περέα, όμως το γκολ ακυρώθηκε μέσω VAR για εκτός φάσης φάουλ του Μακέντα.

Γκολ: 20' Φετφατζίδης (Άρης), 43' Βέλεθ (Άρης), 54' Ντιγκινί (Άρης), 64' Ιντέγε (Άρης)

Κίτρινες κάρτες: Ματίγια - Ινσούα, Χατζηγιοβάνης, Μακέντα, Γιόχανσον

Κόκκινες κάρτες: -

Άρης: Κουέστα, Κόρχουτ, Σούντγρκεν, Βέλεθ (83' Δεληζήσης), Ρόουζ, Ματίγια, Σάσα, Μπρούνο Γκάμα (63' Λάρσον), Φετφατζίδης (73' Μαντσίνι), Ντιγκινί, Ιντέγε.

Παναθηναϊκός: Διούδης, Κολοβέτσιος, Πούγγουρας, Μαυρομμάτης (46' Κολοβός), Γιόχανσον, Δώνης, Ζαχίντ (59' Χατζηθεοδωρίδης), Ινσούα (69' Περέα), Μπουζούκης, Χατζηγιοβάνης, Μακέντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ