Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2019

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου απαντά στις φήμες: «Χαλαρώστε λίγο…»

Η συνεργασία της παρουσιάστριας από τη Θεσσαλονίκη με τον ALPHA ολοκληρώθηκε και τα δημοσιεύματα για το τηλεοπτικό της μέλλον δίνουν και παίρνουν. Μην ξεχνάμε ότι η εκπομπή «Πάμε Πακέτο» στο κανάλι της Κάντζας σημείωσε εξαιρετικές επιδόσεις στους πίνακες τηλεθέασης.

Το πρωί της Παρασκευής μέσα από πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή αναφέρθηκε ότι η Βίκυ Χατζηβασιλείου έκλεισε στο One του Βαγγέλη Μαρινάκη. Μάλιστα σημειώθηκε σχετικά ότι συμφώνησε με λιγότερα χρήματα απ’ όσα έπαιρνε στον ALPHΑ.

Η ίδια πήρε θέση για όσα ακούγονται μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Μεταξύ άλλων τόνισε ότι οποιαδήποτε εξέλιξη για το μέλλον της θα την ανακοινώσει η ίδια. «Μα είναι καταπληκτικό αυτό που συμβαίνει. Σύμφωνα με όσα κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και στα κανάλια εγώ, πριν από κανένα μήνα, είχα κλείσει με τον ΣΚΑΪ, πριν από δέκα μέρες είχα κλείσει με τον ΑΝΤ1 και σήμερα με το ONE. Μάλιστα, κυκλοφορούν και τα χρήματα που θα παίρνω. Μα ποια είμαι ρε παιδιά; Να αλλάζω συμφωνίες και κανάλια τόσο εύκολα; Χαλαρώστε λίγο ρε συνάδελφοι. Αν υπάρξει κάτι και έχει ενδιαφέρον μπορώ να το ανακοινώσω και μόνη μου. Να είστε καλά» ανέφερε χαρακτηριστικά η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ