Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2019

ΠΑΟΚ: «Εφιάλτης τους ο Σαββίδης»!

Στην αντεπίθεση πέρασε η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ, απαντώντας στον Ολυμπιακό για την ευθεία επίθεση που εξαπέλυσε στον Ιβάν Σαββίδη. «Έχει εξελιχθεί στον χειρότερό τους εφιάλτη και τον βλέπουν παντού» ανέφεραν μεταξύ άλλων...

Για έκδηλο εκνευρισμό του Ολυμπιακού μέσα από την σχετική ανακοίνωση που εξέδωσαν, μιλούν στις τάξεις του ΠΑΟΚ, σημειώνοντας μεταξύ άλλων πως έχει εξελιχθεί στον χειρότερό τους εφιάλτη με αποτέλεσμα να τον βλέπουν πίσω από όλα.

Οι Θεσσαλονικείς, μάλιστα, απέφυγαν να δώσουν μεγαλύτερη έκταση στο εν λόγω ζήτημα, τονίζοντας πως για εκείνους προέχουν πιο σημαντικά θέματα, όπως η σημερινή αναμέτρηση με τον Ατρόμητο, κάνοντας προτροπή στους ερυθρόλευκους να τους ακολουθήσουν και σε αυτήν την πολιτική.

Όπως ανέφεραν στο στρατόπεδο του Δικεφάλου: «Ο εκνευρισμός της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τον Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος προφανώς κι έχει εξελιχθεί στον χειρότερό τους εφιάλτη, με συνέπεια να τον βλέπουν πίσω από όλα, είναι εμφανής.

Έφτασε, μάλιστα, η ΠΑΕ Ολυμπιακός στο σημείο να εμπλέκει την ευρωπαϊκή πορεία του ΠΑΟΚ σε επίσημη ανακοίνωσή της!

Θα μας επιτρέψουν, προς το παρόν, ν' ασχοληθούμε με τον πραγματικό αγώνα της ημέρας, αυτόν κόντρα στον Ατρόμητο και θα τους συμβουλεύαμε να ακολουθήσουν τα βήματά μας ΚΑΙ σε αυτό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ