Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2019

Πάριος και Δήμαρχος Νεάπολης-Συκεών τσακώθηκαν μπροστά στον κόσμο για την συναυλία (βίντεο)

Η στιγμή της λογομαχίας του πασίγνωστου ερμηνευτή με τον Σίμο Δανιηλίδη για το πρόωρο τέλος της συναυλίας λόγω της βροχής.

Έντονη λογομαχία είχαν ο Γιάννης Πάριος με τον δήμαρχο Νεάπολης Συκεών, Σίμο Δανιηλίδη για την διακοπή της συναυλίας του μεγάλου Έλληνα ερμηνευτή στο Ανοιχτό Θέατρο Συκεών «Μάνος Κατράκης», λόγω βροχής.

Όπως αναφέρει η Μακεδονία κόσμος είχε γεμίσει ασφυχτικά το θέατρο και η συναυλία καθυστέρησε να ξεκινήσει, καθώς υπήρχαν ουρές στα εκδοτήρια που έπειτα από ένα σημείο σταμάτησαν να δίνουν εισιτήρια στον κόσμο. Ωστόσο, η συναυλία του Γιάννη Πάριου διήρκεσε μόνο μια ώρα.

Ο Γιάννης Πάριος από την πρώτη στιγμή που άρχισε να ψιχαλίζει είπε στον κόσμο «δεν φεύγει κανείς, θα συνεχίσω». Στις πρώτες θέσεις καθόταν ο δήμαρχος Νεάπολης Συκεών, Σίμος Δανιηλίδης και όταν τον είδε ο τραγουδιστής να σηκώνεται ανήσυχος, τον ρώτησε τι συμβαίνει. Ο κ. Δανιηλίδης του απάντησε ότι είναι καλύτερα να σταματήσει να τραγουδάει, για αποφευχθεί ο πανικός όταν γίνει εντονότερη η βροχή. «Δεν είναι σεισμός για να γίνει πανικός, βροχούλα είναι, θα δροσιστούμε» απάντησε ο τραγουδιστής, συνεχίζοντας να τραγουδάει. Ο δήμαρχος Νέαπολης Συκεών δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του, έκατσε στη θέση του και μάλιστα έκανε τον σταυρό του.

Αν και η βροχή δυνάμωσε, ο Γιάννης Πάριος συνέχισε να τραγουδάει και να αποθεώνεται από τον κόσμο. Όμως κάποια στιγμή έκλεισαν τα μικρόφωνα και κόπηκε το ρεύμα από την ορχήστρα. Τότε, ο τραγουδιστής φώναξε το δήμαρχο και του είπε: «Δήμαρχε, το ρεύμα γιατί το έκλεισες; Εσύ το έκλεισες; Μη το πω... Πες να το ανοίξουνε». Εμφανώς ενοχλημένος ο Γιάννης Πάριος συνέχισε να ρωτάει τον κ. Δανιηλίδη αν έκοψε το ρεύμα, με τον ίδιο να πλησιάζει την σκηνή και να λέει με έντονο ύφος ότι είναι καλύτερα που σταματάει η συναυλία «για να μην γίνει κάτι κακό».

«Εγώ δεν έκοψα κανένα ρεύμα, άσε τις εξυπνάδες. Αν είχε κοπεί το ρεύμα θα είχαν κοπεί και τα πάνω» απάντησε στον τραγουδιστή ο δήμαρχος Νεάπολης Συκεών, όταν τον ρώτησε ξανά γιατί έκοψε το ρεύμα. «Δεν τα ξέρω αυτά, εγώ δεν είμαι δήμαρχος» απάντησε ο Γιάννης Πάριος και ο Σίμος Δανιηλίδης συνέχισε λέγοντας: «τώρα μπροστά στον κόσμο να λες τέτοια εξυπνάδα δεν κάνει, ότι ο δήμαρχος έκοψε το ρεύμα». Τότε, ο Γιάννης Πάριος γύρισε και είπε στον κόσμο ότι ο δήμαρχος δεν έκοψε το ρεύμα με ειρωνικό ύφος, ενώ ο δήμαρχος έφυγε βρίζοντας.

Τελικά η συναυλία διακόπηκε με τον κόσμο να τρέχει να καλυφθεί από την βροχή κάτω από πολυκατοικίες.

Δείτε τη στιγμή της λογομαχίας:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ