Παρασκευή 16 Αυγούστου 2019

Παράσταση Αυγενάκη στην UEFA για τα μειωτικά ολλανδικά σχόλια

Ο ΠΑΟΚ πάλεψε, αλλά δεν τα κατάφερε κόντρα στον Άγιαξ, με τον Αίαντα να επικρατεί με 3-2 και να παίρνει την πρόκριση για τα πλέι οφ του Champions League.

Οι ασπρόμαυροι είχαν παράπονα μετά το τέλος του ματς για τη διαιτησία του Γκρεγκ Πόουσον, αλλά έντονη ενόχληση υπάρχει και για τα σχόλια που ακούστηκαν εις βάρος της χώρας μας στη μετάδοση του ματς από την ολλανδική τηλεόραση.

Ο Σιρντ ντε Βος, ο οποίος ανέλαβε να σχολιάσει το παιχνίδι στην «Γιόχαν Κρόιφ Αρίνα» για λογαριασμό της ολλανδικής τηλεόρασης, έκανε ένα ιδιαίτερα προσβλητικό σχόλιο για τον κόσμο του Δικεφάλου του Βορρά που είχε βγάλει τις μπλούζες του.

«Η ελληνική οικονομία πάει τόσο άσχημα και γι' αυτό κάποιοι δεν έχουν ρούχα να φορέσουν», ήταν η ατάκα του, η οποία προκάλεσε έντονες αντιδράσεις. Το γεγονός αυτό προκάλεσε την ενόχληση και του υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη.

Όπως αναφέρει η επίσημη ενημέρωση από τη ΓΓΑ: «Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, πληροφορήθηκε τα ατυχή, απαξιωτικά, σχόλια της ολλανδικής τηλεόρασης στη μετάδοση του αγώνα Αγιαξ - ΠΑΟΚ, για την οικονομική κατάσταση της χώρας λόγω της παρουσίας ημίγυμνων οπαδών στην εξέδρα και ζήτησε από την UEFA να μεταφέρει την ενόχλησή μας και να μεριμνήσει, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της, για την ανασκευή τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ