Πέμπτη 22 Αυγούστου 2019

Τι πρέπει να έχετε μαζί στα ταξίδια σας

Η προετοιμασία των πραγμάτων για ένα ταξίδι συχνά προκαλεί… πονοκέφαλο σε όσους δεν δηλώνουν ιδιαιτέρως φαν της διαδικασίας.
Ακολουθήστε τις συμβουλές των ταξιδιωτικών συντακτών του νεοϋορκέζικου περιοδικού Travel + Leisure και συμπεριλάβετε στις αποσκευές πράγματα που θα σας φανούν απολύτως απαραίτητα κατά την διάρκεια του ταξιδιού σας.

Φορητό φορτιστή κινητού
Το power bank θα σας βγάλει πολλές φορές από την αναζήτηση πρίζας κατά την διάρκεια της ημέρας. Έτσι κι αλλιώς θα βρίσκεστε συνέχεια στους δρόμους, οπότε για να αποφύγετε αυτήν την τρελή κατάσταση φροντίστε να έχετε μαζί σας έναν φορητό φορτιστή που θα σας σώσει ουκ ολίγες φορές.

Υγρά μαντηλάκια
Η καθαριότητα λένε είναι η μισή αρχοντιά. Αυτό, βέβαια, στη διάρκεια ενός ταξιδιού είναι αρκετά δύσκολο να εφαρμοστεί, ωστόσο, δεν κάνει κακό αν έχετε στην τσάντα σας υγρά μαντηλάκια ή ένα μικρό αντιβακτηριδιακό υγρό. Θα τα χρειαστείτε σίγουρα όταν θα μετακινηθείτε με μετρό/ τρένο/ πλοίο ακόμη και αεροπλάνο και πιάσετε επιφάνειες που έχουν πιάσει πριν από εσάς αμέτρητα χέρια.

Σνακ
Ποτέ δεν ξέρετε πότε θα σας πιάσει κάποια λιγουρίτσα, ούτε το πού θα βρίσκεστε. Ξηροί καρποί, μπάρες και φρούτα πρέπει να υπάρχουν πάντα στην τσάντα σας, για να αποφύγετε ταυτόχρονα και τις υψηλές τιμές των σταθμών/ αεροδρομίων κλπ.

Θερμός νερού
Για να είστε πάντα ενυδατωμένοι τόσο κατά την διάρκεια του ταξιδιού σας όσο και μετά, ένα θερμός θα σας λύσει τα χέρια, καθώς κρατάει δροσερό το περιεχόμενό του για αρκετή ώρα.

Μάσκα ύπνου
Για όσους δεν μπορούν να κοιμηθούν τόσο εύκολα με φως. Η μάσκα ύπνου θα αποβεί σωτήρια τόσο κατά την διάρκεια του ταξιδιού, όσο και κατά την διαμονή σας στο κατάλυμα που έχετε κλείσει.

Αδιάβροχο και ομπρέλα
Με την βροχή, πλέον, να δίνει το παρών παντός καιρού φροντίστε να έχετε στην τσάντα σας μία ομπρέλα και ένα αδιάβροχο αν θέλετε, για να μην τρέχετε τελευταία στιγμή και ψάχνετε από πού θα τα προμηθευτείτε σε περίπτωση που χαλάσει ο καιρός.

Προϊόντα προσωπικής φροντίδας
Η προσωπική υγιεινή είναι το Α και το Ω ακόμη και κατά την διάρκεια του ταξιδιού σας, γι αυτό έχετε μαζί σας σε μέγεθος ταξιδιού μικρά μπουκαλάκια με τα απαραίτητα προϊόντα.

«Φαρμακείο» ταξιδιού
Ένα μικρό νεσεσέρ εν είδει «φαρμακείου» με τα απολύτως απαραίτητα, αχρείαστο να είναι, δεν πιάνει πολύ χώρο στις αποσκευές σας. Βάλτε μέσα γάζες, θερμόμετρο, αντιπυρετικό, βαμβάκι, τραυμαπλάστ και ό,τι άλλο κρίνετε απαραίτητο για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ