Πέμπτη 18 Ιουλίου 2019

Ιαπωνία: Μεγάλη φωτιά σε στούντιο animation. Φόβοι για πολλούς νεκρούς

Αν και αρχικά η ενημέρωση από τις αρχές ήταν πως ένας άνθρωπος έχει χάσει τη ζωή του, νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως τα θύματα από τη φωτιά είναι τουλάχιστον 10.

Άλλοι 37 άνθρωποι έχουν τραυματιστεί από τη φωτιά στο τριώροφο κτίριο της Kyoto Animation. Πολλοί από τους τραυματίες νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση.

Ένας άνδρας εισέβαλε στο κτίριο της εταιρίας, στο Κιότο, και αφού έριξε παντού άγνωστο εύφλεκτο υγρό, έβαλε φωτιά και προκάλεσε πανικό. Δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα τα στοιχεία του, ενώ μυστήριο καλύπτει και τα κίνητρα που τον οδήγησαν στον εμπρησμό. Ο δράσης έχει συλληφθεί και νοσηλεύεται φρουρούμενος, αφού έχει κι εκείνος τραυματιστεί από τη φωτιά.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε εκπρόσωπος της αστυνομίας στη δημόσια τηλεόραση NHK, πολλοί άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους, αλλά δεν μπορούσε να δώσει ακριβή αριθμό.

Η φωτιά ξέσπασε περίπου στις 10:30 τοπική ώρα (σ.σ. 04:30 ώρα Ελλάδας) σε κτίριο της εταιρείας Kyoto Animation, η οποία θεωρείται πολύ επιτυχημένη στην παραγωγή τηλεοπτικών σειρών κινουμένων σχεδίων και animation.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ