Κυριακή 16 Ιουνίου 2019

Survivor 3: Η ημέρα του τελικού για το... αποτυχημένο reality!

Το Survivor 3 μπορεί να μην είχε την επιτυχία που περίμενε η παραγωγή του, καθώς τα νούμερα τηλεθέασης δεν είχαν καμία σχέση με τα ριάλιτι επιβίωσης που προηγήθηκαν, ωστόσο συνεχώς αναζητούνταν η φόρμουλα προκειμένου να καταφέρει να κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό.

Κάτι τέτοιο τελικώς δεν έγινε, ωστόσο μπαίνοντας στην τελική ευθεία η μερίδα του κοινού που παρακολουθεί το Survivor 3 αγωνιά για την ημέρα διεξαγωγής του μεγάλου τελικού. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ημέρα του τελικού είχε «κλειδώσει», αλλά οι εξελίξεις στο πολιτικό στερέωμα της χώρας με την προκήρυξη εθνικών εκλογών άλλαξαν τα σχέδια.

Ο Τανιμανίδης ενημέρωσε τους παίκτες
Ο παρουσιαστής του Survivor 3, Σάκης Τανιμανίδης ενημέρωσε τους παίκτες για τις πολιτικές εξελίξεις, λέγοντάς τους ότι στις 7 Ιουλίου θα βρίσκονται πίσω στην Ελλάδα και έτσι θα μπορέσουν να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα. Οπως προαναφέρθηκε η εθνικές εκλογές άλλαξαν τον αρχικό προγραμματισμό που ήθελε τον τελικό να διεξαχθεί στις αρχές Ιουλίου.

Ετσι, σύμφωνα με πληροφορίες, ο η ημιτελικός του Survivor 3 θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 28 Ιουνίου και ο τελικός την Κυριακή στις 30 Ιουνίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ