Δευτέρα 17 Ιουνίου 2019

Στον Παράδεισο του Τζέκη Άμποτ by Thessaloniki Walking Tours

Σάββατο 22 Ιουνίου
Είμαστε έτοιμοι για μια συναρπαστική περιήγηση στο δάσος του ΔΕΛΑΣΑΛ στο Ρετζίκι!
Μοιραζόμαστε ιστορίες από την πόλη, μέσα σε ένα τοπίο μοναδικού φυσικού κάλλους. Μονοπάτια, υπεραιωνόβια δέντρα, λουλούδια όλων των χρωμάτων συνθέτουν ένα τόπο ήσυχο και γοητευτικό που έχει όμως πολλά να αφηγηθεί.

Ο αναπληρωτής καθηγητής γεωλογίας Βασίλης Μέλφος μοιράζεται μαζί μας ιστορίες από την ζωή των Freres, την επεισοδιακή επίσκεψη του Σουλτάνου, ανασύρει τη μνήμη μιας θρυλικής οικογένειας, εκείνης των Άμποτ και μας συνδέει με έναν μυστικό παράδεισο.
Ξεκινάμε στις 11.00 από την είσοδο του κολεγίου Δελασάλ (στο τέρμα της οδού Δελασάλ,το πάρκινγκ είναι εύκολο) ή Λεωφορείο Νο 57 με εκκίνηση από πλατεία Αριστοτέλους στάση ΔΕΛΑΣΑΛ

Συμμετοχή: 10 ευρώ

Πληροφορίες/ Κρατήσεις: info@thessalonikiwalkingtours.com & 6978186900 - 1








Η ομάδα Thessaloniki Walking Tours ιδρύθηκε το φθινόπωρο του 2013 στη Θεσσαλονίκη και μέσα από καλά σχεδιασμένους θεματικούς περιπάτους ανασύρει τη μνήμη μιας πολυπολιτισμικής πόλης, συνδέοντας το χθες με το σήμερα. Οι περίπατοι που προτείνει, διασκεδαστικοί αλλά και τεκμηριωμένοι. Αναζητά τις ανθρώπινες ιστορίες που κρύβονται πίσω από τα σημαντικά μνημεία της, τους δρόμους, τις πλατείες, τις γειτονιές αλλά και τις μυστικές της γωνιές. Ιστορία, τέχνη, αρχιτεκτονική, γεύσεις και αρώματα αποτελούν τη βάση μιας βιωματικής εμπειρίας για ξεχωριστή σύνδεση με την πόλη, τη σύνθετη ταυτότητά της, τους ανθρώπους της και τις συνήθειές τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ