Σάββατο 15 Ιουνίου 2019

Μια 21χρονη αμερικανίδα κατέρριψε το ρεκόρ Γκίνες ταξιδεύοντας σε 196 χώρες

Καταρρίπτοντας το ρεκόρ που κατείχε μέχρι πρότινος ο 24χρονος Βρετανός Τζέιμς Άσκουθι, η 21χρονη Αμερικανίδα Λέξι Άλφροντ (στο instagram θα τη βρείτε ως lexielimitless) από τις 31 Μαΐου είναι το νεότερο άτομο στον κόσμο που έχει επισκεφθεί και τις 196 χώρες στον πλανήτη.
Με την οικογένειά της να διατηρεί ταξιδιωτικό γραφείο στην Καλιφόρνια, δεν είναι να αναρωτιέται κανείς πώς η νεαρή κοπέλα κατάφερε να καταρρίψει το παγκόσμιο ρεκόρ Γκίνες.

Σύμφωνα με συνέντευξή της που δημοσιεύτηκε στο Forbes, οι γονείς της την έπαιρναν από πολύ μικρή ηλικία μαζί τους στα ταξίδια τους και η ίδια παρακολουθούσε μαθήματα στον εκάστοτε προορισμό όπου βρισκόταν.

Όπως αποκαλύπτει η ίδια η μεγαλύτερη δυσκολία που συνάντησε ήταν ο αγώνας που έδωσε για να καταφέρει τελικά να ταξιδέψει στη Βόρεια Κορέα, καθώς ένα «παραθυράκι» της ταξιδιωτικής απαγόρευσης από τις ΗΠΑ, της επέτρεψε να πραγματοποιήσει ένα μόλις βήμα εντός της χώρας.

Η 21χρονη βρίσκεται τώρα στη διαδικασία υποβολής αποδεικτικών στοιχείων στους ιθύνοντες των ρεκόρ Γκίνες –πρέπει να συγκεντρώσει περίπου 10.000 αποδεικτικά– ωστόσο αξίζει να αναφερθεί ότι το κοντέρ σταμάτησε να μετράει μόλις πάτησε το πόδι της και στην 196η χώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ