Τετάρτη 22 Μαΐου 2019

Game of Thrones: Πρώην πρωταγωνιστής ξεσπά για το τέλος της σειράς

«Άντε γ@@@σου αλήτη» ούρλιαξε στη σκηνή του φινάλε που κανείς δεν περίμενε
Λίγες ημέρες έχουν περάσει από το τέλος του Game of Thrones και οι εκατομμύρια θεατές του σε όλο τον κόσμο μιλούν για το φινάλε του. Και δεν είναι λίγοι οι θαυμαστές που έχουν γίνει έξαλλοι με το φινάλε της επικής σειράς, που μπορεί να ήταν ανατρεπτικό, όμως, δεν ήταν εκείνο που περίμεναν και σίγουρα ήθελαν. Κι ένας από τους πολλούς «αντιφρονούντες» είναι κι ένας πρώην πρωταγωνιστής του GOT.

Ο Τζέσιον Μόμοα, ο οποίος στον πρώτο κύκλο υποδύθηκε τον «Καλ Ντρόγκο», το σύζυγο της Ντενέρις Ταργκάριεν, η οποία τον είχε πνίξει στο φινάλε της σεζόν εκείνης, προκειμένου να τον γλιτώσει από την θλιβερή μοίρα που του επέβαλε μια κατάρα. Και μπορεί, λοιπόν, ο τηλεοπτικός «Καλ» να έπεσε νεκρός από τα χέρια της αγαπημένης του, όμως, η Μόμοα είναι ένθερμος οπαδός της Καλίσι, έχοντας εκφράσει την επιθυμία να την έβλεπε να κάθεται στον Σιδερένιο Θρόνο.



Ωστόσο, στο φινάλε της σειράς η Καλίσι έπεσε νεκρή από τα χέρια του αγαπημένου της και ανιψιού, όπως αποκαλύφθηκε, Τζον Σνόου. Και η σκηνή του μαχαιρώματος, των δύο αγκαλιασμένων εραστών με φόντο τον Iron Throne ήταν αρκετή για να βγάλει εκτός εαυτού τον Μόμοα, που παρακολουθούσε τη σειρά από το σπίτι του.


«Άντε γ@@@σου αλήτη!», φώναξε ο πάλαι ποτέ «Καλ Ντρόγκο» για τον «Τζον Σνόου». Και στη συνέχεια, πάντα εξοργισμένος είπε: «Πρέπει να πάω σε ένα μπαρ και να πλακωθώ με κάποιον». Οι αντιδράσεις του ηθοποιού έκαναν θραύση στο Twitter, με τους χρήστες να τον αποθεώνουν.


Jason Momoa had a very NSFW reaction to Dany’s death in the ‘Game of Thrones’ finale 🤬

(via prideofgypsies | Instagram)
475 people are talking about this

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ