Τρίτη 21 Μαΐου 2019

Στην αντεπίθεση ο Ντεπ: Έβγαλε στη φόρα φωτογραφίες από την κακοποίηση που υπέστη από τη Χερντ

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν το άρθρο της στη Washington Post τον Δεκέμβριο του 2018 όπου περιέγραφε τον εαυτό της ως "δημόσιο πρόσωπο που έχει υποστεί ενδοοικογενειακή βία". Ο Τζόνι Ντεπ απάντησε με αγωγή και διεκδικεί αποζημίωση 50 εκατ. δολάρια για συκοφαντική δυσφήμηση.



Χαρακτηρίζει τις κατηγορίες της Άμπερ Χερντ εναντίον του για ενδοοικογενειακή βία "ψέματα" και ότι δημιούργησε τους υποτιθέμενους μώλωπες με μακιγιάζ για να πείσει το δικαστήριο. Διαψεύδει οποιαδήποτε κατηγορία εναντίον του και ισχυρίζεται ότι έχει έγγραφα, μαρτυρίες και φωτογραφίες που αποδεικνύουν τα ψέματα της τέως συζύγου του.



"Αρνούμαι κατηγορηματικώς τις κατηγορίες της κυρίας Χερντ τις οποίες διατυπώνει από τον Μάιο του 2016 όταν εμφανίστηκε στο δικαστήριο και κέρδισε εντολή με περιοριστικούς όρους εναντίον μου έχοντας μώλωπες που είχε δημιουργήσει με μακιγιάζ και τους οποίους μάρτυρες και υλικό από κάμερες ασφαλείας επιβεβαιώνουν ότι δεν τους είχε καμία ημέρα από την προηγούμενη εβδομάδα" επισημαίνεται στο έγγραφο της μήνυσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ