Σάββατο 25 Μαΐου 2019

Οι Ρώσοι ξεπέρασαν σε κατανάλωση καφέ Γάλλους και Ιταλούς

Οι Ρώσοι καταναλώνουν πλέον περισσότερο καφέ έξω παρά στο σπίτι τους και έχουν ξεπεράσει μάλιστα του Γάλλους και τους Ιταλούς στον τομέα αυτό.

Έρευνα που πραγματοποίησε η εταιρεία NPD Group στην Ρωσία έδειξε ότι η κάθε τρίτη απόδειξη που κόβεται στα καταστήματα εστίασης αφορά τον καφέ. Μάλιστα πάνω από το 50% των αποδείξεων που αφορούν τον καφέ κόβονται στα ταχυφαγεία.

Αν μάλιστα τα προηγούμενα χρόνια έπιναν τον καφέ τους κυρίως στα καφέ ή στα εστιατόρια, τον τελευταίο χρόνο, παίρνουν τον καφέ τους από τα ταχυφαγεία, επιλέγοντας περισσότερο τον καπουτσίνο και λάττε.

Οι ειδικοί που πραγματοποίησαν την έρευνα αποδίδουν την αυξητική αυτή τάση των Ρώσων στο γεγονός ότι σήμερα ο καφές από τους επαγγελματίες του καφέ είναι πολύ προσιτός και μπορεί να τον πιει κανείς οπουδήποτε. Παράλληλα επισημαίνουν ότι ο καφές για πολλούς έχει γίνει κάτι σαν διάλλειμα, αφού τον πίνουν συχνά όταν πηγαίνουν να συναντήσουν κάποιον ή να χαλαρώσουν από την δουλειά τους .

Η τάση μάλιστα του καφέ, όπως επισημαίνουν οι ειδικοί, δεν παρατηρείται μόνο στην νεολαία, αλλά και σε κάθε ηλικίας άτομα.

Η έρευνα έδειξε ότι από τον Απρίλιο του 2018 έως τον Μάρτιο του 2019, το 52% των παραγγελιών καφέ έγινε στα ταχυφαγεία. Στην ανάλογη περίοδο του 2017-2018 το ποσοστό αυτό ήταν 48%.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ