Τετάρτη 22 Μαΐου 2019

Έρευνα «απαντά» για το περιβάλλον που αντιμετωπίζουν οι ξένοι επενδυτές στην Ελλάδα

Πρωτογενής έρευνα που διεξήχθη τους πρώτους μήνες του 2019 με θέμα «Κίνητρα και παράγοντες που αποτρέπουν τους ξένους επενδυτές στην Ελλάδα μετά την κρίση» και σε αυτήν συμμετείχαν με απαντήσεις τους 250 πολυεθνικές εταιρίες, θα παρουσιαστεί κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που διοργανώνεται στο πλαίσιο του 10ου Διεθνούς Συνεδρίου για τις Διεθνείς Επιχειρήσεις (ICIB 2019).
Η συνέντευξη Τύπου θα δοθεί την Κυριακή 26 Μαΐου 2019, στις 12 το μεσημέρι, στο ξενοδοχείο «Νικόπολις», όπου ταυτόχρονα θα διεξάγονται οι εργασίες του συνεδρίου το οποίο αρχίζει αύριο, Πέμπτη 23 Μαΐου 2019, στη Θεσσαλονίκη και θα διαρκέσει μέχρι και την Κυριακή 26 Μαΐου 2019.

Φέτος, 82 εισηγήσεις θα παρουσιαστούν στο 10ο Διεθνές Συνέδριο για τις Διεθνείς Επιχειρήσεις (ICIB 2019), το οποίο θα διεξαχθεί στους χώρους του ξενοδοχείου «Nικόπολις» με παράλληλες συνεδριάσεις στην αγγλική και ελληνική γλώσσα, ενώ σειρά τηλεδιασκέψεων θα πραγματοποιηθεί στις 23 Μαΐου 2019 στην Αίθουσα Τηλεδιάσκεψης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

Το ICIB 2019 φιλοξενεί, επίσης, το Διεθνές Συμπόσιο Διεθνών Υποθέσεων: Επιχειρήσεις, Οικονομικά και Πολιτική - (ISIABEP) και στοχεύει στη συγκέντρωση ακαδημαϊκών και επαγγελματιών με σκοπό την ανταλλαγή ιδεών και μεθόδων για την αναζήτηση άμεσων ξένων επενδύσεων (FDI), εξετάζει το ρόλο των πολυεθνικών εταιρειών (MNC) και την πολυπλοκότητα του παγκοσμιοποιημένου επιχειρηματικού περιβάλλοντος.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την επίσημη ιστοσελίδα του συνεδρίου: https://www.icib.eu

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ