Τρίτη 21 Μαΐου 2019

7ο Sail For Pink

Με το σύνθημα «Διαδρομή Αγάπης Πλεύση Ζωής»  χιλιάδες κόσμου που συμμετείχαν στην εκδήλωση SAIL FOR PINK έστειλαν ένα ηχηρό μήνυμα ότι με την έγκαιρη διάγνωση ο καρκίνος του μαστού μπορεί να νικηθεί!

Για έβδομη χρονιά ο Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» Ν. Θεσσαλονίκης έβαψε την παραλία ροζ μεταδίδοντας μηνύματα αισιοδοξίας και ελπίδας.

Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν με δρώμενα στο Άγαλμα Μεγάλου Αλεξάνδρου και κορυφώθηκαν με την «Πορεία Ελπίδας» που είχε τερματισμό το Μέγαρο Μουσικής . Παράλληλα ο Θερμαϊκός γέμισε από ιστιοπλοϊκά σκάφη που συμμετείχαν στον Ιστιοπλοϊκό Αγώνα «Πλεύση Ζωής».

 Επίσης η κινητή μονάδα Μαστογράφου του Α.Ν.Θ. Θεαγενείου προσέφερε δωρεάν εξετάσεις.
Την παραμονή πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το Pink Cocktail Party στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Θεσσαλονίκης.

Το Sail for Pink πραγματοποιείται με την αιγίδα του Υπουργείου Εσωτερικών (Μακεδονίας Θράκης) της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, του Δήμου Θεσσαλονίκης, του Δήμου Πυλαίας Χορτιάτη , του Ιατρικού Συλλόγου και με την συμμετοχή όλων των ιστιοπλοϊκών ομίλων, σχολών ιστιοπλοΐας καθώς και πολλών φορέων της πόλης.

Ιδιαίτερα σημαντική η συμμετοχή των πολλών χορηγών, αρκετοί από τους οποίους στηρίζουν το Sail for Pink από την πρώτη χρονιά της διοργάνωσης του.

Με τα έσοδα του Sail for Pink χρηματοδοτούνται τα προγράμματα του Συλλόγου «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ» Ν. Θεσσαλονίκης, που στοχεύουν στην οργανωμένη αλληλοβοήθεια, την ψυχοκοινωνική στήριξη και αποκατάσταση των γυναικών που πάσχουν, την συμβολή του στην απομυθοποίηση του καρκίνου και την ενημέρωση του γυναικείου πληθυσμού για την πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση της ασθένειας.

Οργάνωση-επικοινωνία : TSAKALOU  PR

ΧΟΡΗΓΟΙ
ELLINAIR, ΜΑΚΒΕΛ,EMBRYOLAB, NOYNOY,METAGENESIS, ΒΙΚΟΣ , ΕΒΛΟΓΗΜΕΝΟ ΝΗΣΤΙΣΙΜΟ, ,MERCURY, BRALCO, FREZYDERM,HEALTH MARKETING, KYANA, INTERLIFE,ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ, KLEEMANN, BREAST MEDICARE, POM PON, ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ LILLY, STONE GROUP, ΣΑΒΒΙΚΟΣ,PFIZER

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
ΘΕΑΓΕΝΕΙΟ, 2η ΕΠΑ.Σ. ΟΑΕΔ ,ΚΑΤΣΑΜΑΚΗΣ, FITNESS FUN, BATALLA SALONICA,CHEZ CHOCOLAT,ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΣΚΟΥΦΟΣ,SEDE, ΧΑΝΘ, ΕΨΑ, ENERGY,SEVEN 2 SEVEN,ELECTRA PALACE, PORTO PALACE

7o Sail for Pink

Η πρόεδρος του συλλόγου ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ Κούλα Δερεκενάρη και η αντιπρόεδρος Νεκταρία Μακρή με την Όλγα Αγγελοπούλου της ELLINAIR.

Ελεάνα Τζιτζικώστα, Μαριάνα Πολίτου

Το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Γιώτα Δεμουζέ της FREZYDERM, Μαρία Τσακάλου

Τσαμπίκος Κοκάρης της METAGENESIS, Δώρα Παπαμήλιου του ΕΒΛΟΓΗΜΕΝΟ ΝΗΣΤΗΣΙΜΟ

Αντώνης Χατζηγεωργίου της ΒΙΚΟΣ, Στέλλα Τσιρνίκα

Δέσποινα Πάρτσια, Δημήτρης Ζακαλκάς, Κούλα Δερεκενάρη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ