Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2019

Χωρίς κανένα πρόβλημα το οδικό δίκτυο στο Δήμο Δέλτα - Σε επιφυλακή ο μηχανισμός Πολιτικής Προστασίας

Χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα το οδικό δίκτυο του Δήμου Δέλτα, εντός κι εκτός οικισμών.
Ωστόσο, ο μηχανισμός Πολιτικής Προστασίας του Δήμου βρίσκεται σε 24ωρη επιφυλακή, ενώ από τις 7 το πρωί τα ειδικά οχήματα του Δήμου με τις αλατιέρες επιχειρούν ρίχνοντας προληπτικά αλάτι στα «δύσκολα» σημεία, στις αερογέφυρες και στις εξόδους προς την ΠΑΘΕ,
ενώ υπάρχει ανοιχτή επικοινωνία με τη Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.
Σημειώνεται ότι υπάρχει αλάτι για να πάρουν οι πολίτες, εφόσον παραστεί ανάγκη, στα σχολεία και στις Κοινότητες, στο Αμαξοστάσιο της Ν. Μαγνησίας, στο γήπεδο της Ομόνοιας Σίνδου, στο Μυγδόνειο Αθλητικό Κέντρο της Χαλάστρας, στο Συνεταιρισμό των Κυμίνων και στο κλειστό γυμναστήριο του Καλοχωρίου.

-Οι πολίτες μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα 2310796117 και 2310795892 ή να επικοινωνούν με τους κατά τόπους προέδρους των Κοινοτήτων για την αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων.

-Για την περίπτωση που χρειαστεί, ο Δήμος Δέλτα διαθέτει ειδικά οχήματα 4Χ4 για την αντιμετώπιση επειγόντων περιστατικών ή ασθενών με χρόνιες παθήσεις που χρήζουν τακτικής θεραπείας και έχουν ανάγκη άμεσης μεταφοράς, κατόπιν επικοινωνίας με τα ως άνω τηλέφωνα.

-Επίσης, σε περίπτωση που κάποιοι δημότες αντιμετωπίζουν προβλήματα θέρμανσης, μπορούν να επικοινωνούν για να φιλοξενηθούν σε δημοτικούς χώρους σε όλες τις Κοινότητες του Δήμου Δέλτα.

-Για το ενδεχόμενο που ακολουθήσει παγετός, όπως λέει η μετεωρολογική πρόγνωση, εφιστάται η προσοχή σε όλους τους κατοίκους του Δήμου να ακολουθούν τις οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, της ΕΥΑΘ και της ΕΔΑ ΘΕΣΣ για τη λήψη προληπτικών μέτρων προς αποφυγή ατυχημάτων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ