Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2019

Η επιχειρηματική κίνηση της Πάολα για να εξασφαλίσει την κόρη της

Έφτιαξε ξενοδοχειακή μονάδα με πολυτελείς σουίτες πάνω στη θάλασσα στη Συκιά Χαλκιδικής από όπου κατάγεται

Εκτός από καλή τραγουδίστρια φαίνεται πως διαθέτει και επιχειρηματικό μυαλό. Ο λόγος για την Πάολα η οποία επένδυσε επιχειρηματικά στο μέρος από όπου κατάγεται. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso η Πάολα έφτιαξε στη Συκιά Χαλκιδικής μια ξενοδοχειακή μονάδα με πολυτελείς σουίτες πάνω στη θάλασσα.

Σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή η τραγουδίστρια προέβη σε αυτή την επιχειρηματική κίνηση κυρίως για να εξασφαλίσει ένα ασφαλές μέλλον στην μοναχοκόρη της Παολίνα Ζογγλοπίτη.

Σε αυτό το νέο και τολμηρό επαγγελματικό της βήμα έχει στο πλευρό της τον πρώην σύζυγό της, πατέρα της κόρης της και μάνατζέρ της, Φώτη Ζογγλοπίτη.

Άνθρωπος από το στενό περιβάλλον της τραγουδίστριας αποκάλυψε ότι εκτός από την επένδυση που έκανε επιθυμία της είναι να δώσει δουλειά σε συγχωριανούς της και γι’ αυτό οι εργαζόμενοι στο ξενοδοχειακό συγκρότημα θα είναι στην πλειονότητά τους κάτοικοι της περιοχής.

Οι σουίτες θα λειτουργήσουν τη φετινή σεζόν, κατά πάσα πιθανότητα μετά το Πάσχα, και αυτό το διάστημα ετοιμάζονται και οι τελευταίες λεπτομέρειες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ