Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2019

Διώχνει τον Βράνιες η Άντερλεχτ μετά το ερωτικό σκάνδαλο

Σάλος έχει δημιουργηθεί από το ερωτικό σκάνδαλο που εμπλέκεται ο Όγκνιεν Βράνιες, με την Άντερλεχτ να είναι σε απόγνωση και να αναζητά τρόπο για να απαλλαχθεί από αυτόν!

Ο Βόσνιος στόπερ δεν έχει δικαιώσει σε καμία περίπτωση τις προσδοκίες των Βέλγων και ο προβληματισμός στις τάξεις της ομάδας είναι έντονος. Η Άντερλεχτ δαπάνησε 3,5 εκατομμύρια ευρώ για να αποκτήσει τον Βόσνιο αμυντικό, ο οποίος όμως δεν έχει πείσει σε καμία περίπτωση. Η συμπεριφορά του εντός κι εκτός γηπέδων δεν είναι η ιδανική και όπως αναφέρουν οι Βόσνιοι, ο Όγκνιεν Βράνιες... ψάχνει ήδη τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Τη δεδομένη στιγμή δύσκολα θα βρεθεί ομάδα που να δίνει κοντά στα 3 εκατομμύρια ευρώ που ζητά η Άντερλεχτ, για το λόγο αυτό οι Βέλγοι είναι διατεθειμένοι να τον παραχωρήσουν με τη μορφή δανεισμού και να προσθέσουν οψιόν αγοράς. «Ίσως είναι οι τελευταίες του ημέρες στον σύλλογο» αναφέρουν άνθρωποι του συλλόγου, ενώ οι Βόσνιοι επιμένουν πως και ο 29χρονος αμυντικός είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Ο μάνατζερ του είναι στο Βέλγιο και προσπαθεί να βρει την ιδανική λύση για το μέλλον του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ