Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2019

Ήθελε να κάνει βόλτα με άλογο αλλά έγινε ρεζίλι

Εκ πρώτης όψεως το συγκεκριμένο βίντεο δείχνει αστείο, όμως δεν είναι. Δεν είναι από τη στιγμή που πρόκειται ουσιαστικά για κακοποίηση ζώου, το οποίο θα μπορούσε κάλλιστα να τραυματιστεί σοβαρά.

Μια αντροπαρέα από το Περναμπούκο της Βραζιλίας ήθελε να πάει βόλτα με άλογα. Μόνο που οι τύποι προφανώς έχουν λανθασμένη εντύπωση για τα υπερήφανα και πανέμορφα αυτά ζώα. Τα άλογα δεν είναι για όλους ούτε μπορούν να μεταφέρουν τους πάντες, όσα κιλά κι αν είναι αυτοί.

Κάποιο μέλος της παρέας, λοιπόν, που αντιμετωπίζει πρόβλημα παχυσαρκίας, προσπαθεί να σκαρφαλώσει πάνω σε ένα άλογο. Έχει ανέβει σε ένα πεζούλι και μετά δυσκολίας καταφέρνει να κάτσει στην πλάτη του. Μόνο που το βάρος είναι υπερβολικά μεγάλο και το δύσμοιρο το άλογο όσο κι αν προσπαθεί δεν μπορεί να το αντέξει. Δευτερόλεπτα μετά σωριάζεται στο έδαφος ρίχνοντας κάτω τον αναβάτη του.

Το περιστατικό κατέγραψε με το κινητό του κάποιος από την παρέα, που ξέσπασε σε γέλια παρακολουθώντας το περιστατικό. Το ευχάριστο της υπόθεσης είναι ότι το άλογο δεν τραυματίστηκε. 
Το δυσάρεστο, ότι υπάρχουν τέτοιοι τύποι εκεί έξω...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ