Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2019

Ο Γιαννούλης, η περίπτωση Μίσιτς που «χαλάει» και οι συζητήσεις με Κεσέρου

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει τις μεταγραφικές του αναζητήσεις, με τις περιπτώσεις του σέντερ φορ και ενός χαφ να βρίσκονται σε πρώτο πλάνο, την ίδια ώρα που θεωρείται δεδομένη η επιστροφή του Δημήτρη Γιαννούλη στο ρόστερ.

Όσον αφορά την περίπτωση κεντρικού μέσου, ώστε να δώσει βάθος στο ρόστερ μετά τον τραυματισμό του Πόντους Βέρνμπλουμ, ένα όνομα που είχε «παίξει» πολύ δυνατά, ήταν αυτό του Γιόζιπ Μίσιτς. Μια περίπτωση που είχε προχωρήσει αρκετά, αλλά πλέον μπήκε… φρένο.

Όπως αναφέρει σημερινό δημοσίευμα της «Record», ο ΠΑΟΚ είχε κάνει επίσημη πρόταση στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας για την απόκτηση του παίκτη και μάλιστα οι ομάδες είχαν έρθει σε συμφωνία. «Όλοι ήλπιζαν ότι ο Κροάτης μέσος θα μετακομίσει στην Ελλάδα, αλλά η αλήθεια είναι πως την τελευταία στιγμή η συμφωνία χάλασε και ο ΠΑΟΚ, ήδη, κοιτάζει για άλλον παίκτη», αναφέρεται σχετικά.

Ο Μίσιτς εξετάζει και άλλες προοπτικές για να συνεχίσει την καριέρα του, κάνοντας επαφές με ομάδες από την Τουρκία.

Όσον αφορά την περίπτωση του σέντερ φορ, ο «δικέφαλος» του Βορρά βρίσκεται πολύ κοντά στο deal για τον Λέο Μπονατίνι της Γουλβς. Ωστόσο, μια από τις περιπτώσεις που εξετάζονται, είναι και αυτή του Κλαούντιου Κεσέρου, το όνομα του οποίου έχει απασχολήσει κι άλλες φορές.

Από την στιγμή που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ ο Ραζβάν Λουτσέσκου, πολλές φορές υπήρξαν δημοσιεύματα που αφορούσαν τον ποδοσφαιριστή της Λουντογκόρετς. Σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Ρουμανίας, υπήρξαν επαφές και στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, ωστόσο οι πιθανότητες να ολοκληρωθεί η μεταγραφή είναι μικρές.

«Υπήρξε ενδιαφέρον εδώ και αρκετό καιρό, ένα, ενάμισι χρόνο... Υπάρχουν συζητήσεις που είτε θα πρέπει να συνεχιστούν ή θα πρέπει να σταματήσουν κάποια στιγμή. Ναι, υπάρχουν κάποιες συζητήσεις, αλλά δεν μπορώ να σας πω περισσότερα», δήλωσε ο Κεσέρου στο Telekom Sport.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ