Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2018

Τιμητική βράβευση της Βούλας Πατουλίδου για την προσφορά της στον Ελληνικό αθλητισμό (φωτογραφίες)

Ο Πολιτιστικός Σύνδεσμος Επιχειρηματιών Θεσσαλονίκης ‘’ΚΙΟΝΕΣ’’ και ο Όμιλος Αντισφαίρισης Θεσσαλονίκης , σε συνεργασία με τον Μητροπολιτικό Ροταριανό Όμιλο Θεσσαλονίκης και το Ελληνικό Κέντρο Επικοινωνίας , βράβευσαν για την ανεκτίμητη μεγάλη προσφορά της στον Ελληνικό αθλητισμό, την Αντιπεριφερειάρχη της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου.
Σε μια κατάμεστη και ζεστή ατμόσφαιρα η Βούλα Πατουλίδου συγκίνησε το ακροατήριο που σηκώθηκε όρθιο να την χειροκροτήσει άλλη μια φορά. Μίλησε για τα θέματα της Μακεδονίας μας, αλλά και για τα νέα παιδιά που είναι το αύριο της πατρίδας μας. Χαιρετισμό στην τιμητική βράβευσή της έκαναν, ο πρόεδρος του πολιτιστικού συνδέσμου επιχειρηματιών «Κίονες» και γραμματέας του Μητροπολιτικού Ροταριανού Ομίλου Θεσσαλονίκης Μάριος Δράμαλης, ο Διοικητής της 2484 Περιφέρειας Διεθνούς Ρόταρυ Θεόδωρος Ασπασίδης, ο ιδρυτικός πρόεδρος του Μητροπολιτικού Ροταριανού Ομίλου Θεσσαλονίκης και πρόεδρος του Ελληνικοιύ Κέντρου Επικοινωνίας Ντίνος Κωστόπουλος και ο πρόεδρος του Ομίλου Αντισφαιρήσεως Θεσσαλονίκης Δημήτρης Σταματιάδης.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο πρώην Υπουργός Αθλητισμού και υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιώργος Ορφανός, ο Πρώην Νομάρχης Φλώρινας και Καβάλας και Διοικητής της 2484 Περιφέρειας Διεθνούς Ρόταρυ Θεόδωρος Ασπασίδης, ο πρώην Νομάρχης Θεσσαλονίκης και υποψήφιος Δήμαρχος

Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Ψωμιάδης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Γιώργος Ασπασίδης, ο Πρόεδρος του Ελληνο-Πολωνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης Κύρος Λαζαρίδης, ο πρώην Δήμαρχος Καλαμαριάς Χριστόφορος Οικονομίδης , ο πρώην Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Έργων Στράτος Σιμόπουλος, τα μέλη του ΔΣ του Ομίλου Αντισφαίρισης Θεσσαλονίκης ,Χάρης Μέγας και Κώστας Νεράντζης.

Όλη η εκδήλωση καλύφθηκε τηλεοπτικά από την ATLAS TV μέσω της εκπομπής ‘’LIFESTYLE’’ που θα μεταδοθεί στις 15 Δεκεμβρίου.












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ