Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2018

ΠΟΕ – ΟΤΑ: Κλειστά τη Δευτέρα τα αμαξοστάσια των Δήμων – «Όχι άλλο αίμα από εργαζόμενους»

Κυβέρνηση και Δήμοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους τώρα. Ο ''δολοφόνοι'' πρέπει επιτέλους κάποια στιγμή να μπουν στη ''φυλακή''», αναφέρει ο πρόεδρος της Π.O.E.-O.T.A., Νίκος Τράκας
Κλειστά θα παραμείνουν τη Δευτέρα τα αμαξοστάσια των δήμων, σε ένδειξη πένθους για τον 53χρονο οδηγό του απορριμματοφόρου που έχασε την ζωή του στις 5:00 το πρωί, στη λεωφόρο ΝΑΤΟ.

«Τέλος στα παιχνίδια που παίζουν κάποιοι με τις ανθρώπινες ζωές», γράφει σε ανάρτησή του στο Facebook, ο πρόεδρος της ΠΟΕ – ΟΤΑ, Νίκος Τράκας.

Με απόφαση της εκτελεστικής επιτροπή της Π.O.E.-O.T.A., όπως αναφέρει «την Δευτέρα 19 Νοεμβρίου, τα αμαξοστάσια των δήμων όλης της χώρας θα παραμείνουν κλειστά ως ένδειξη πένθους, αγανάκτησης, έντονης διαμαρτυρίας, αλλά και προειδοποίησης όλων των υπεύθυνων ότι το παραμύθι της δήθεν προστασίας της υγείας και της ασφάλειας των εργαζομένων στους χώρους εργασίας, έλαβε τέλος».

«Κυβέρνηση και Δήμοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους τώρα. Ο ''δολοφόνοι'' πρέπει επιτέλους κάποια στιγμή να μπουν στη ''φυλακή''», τονίζει.

«Όχι άλλο αίμα από εργαζόμενους στη Τοπική Αυτοδιοίκηση. Όχι στα μεροκάματα του τρόμου, του πόνου, της ανασφάλειας και του φόβου», αναφέρει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ