Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2018

Ιρλανδός αθωώθηκε για το βιασμό 17χρονης επειδή εκείνη φορούσε προκλητικά εσώρουχα

Χαμός στα social media μετά την αθώωση Ιρλανδού που είχε κατηγορηθεί για το βιασμό 17χρονης επειδή φορούσε σέξι εσώρουχο

Ένα... στρινγκ ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων στο Διαδίκτυο με τις γυναίκες να επιδεικνύουν τα σέξι εσώρουχα τους Twitter βάζοντας το hashtag:#ThisIsNotConsent - Αυτό δεν είναι συναίνεση.

Η απαλλαγή ενός 27χρονου άνδρα από την Ιρλανδία ο οποίος κάθισε στο εδώλιο του κατηγορουμένου με την κατηγορία ότι βίασε ένα 17χρονο κορίτσι έφερε τα πάνω κάτω στα social media.

Ελλείψει μαρτύρων, όπως γράφει η γερμανική εφημερίδα Bild, το δικαστήριο δεν τον έκρινε ένοχο για τον στραγγαλισμό του κοριτσιού. Τον έκρινε όμως αθώο και για την κατηγορία του βιασμού.

Πολλές εκπρόσωποι του ωραίου φύλου έσπευσαν να δείξουν τα σέξι εσώρουχά τους στο Twitter διατρανώνοντας την αντίθεσή τους στην αθώωση του Ιρλανδού.

Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι το σεξ ήταν συναινετικό ισχυριζόμενος ότι προτού φθάσουν στο σεξ, οι δύο τους είχαν ανταλλάξει αρκετά φιλιά κι ότι η κοπέλα ήταν προκλητικά ντυμένη.

Ο συνήγορος υπεράσπισης του κατηγορουμένου ζήτησε από τους δικαστές να λάβουν υπόψη τους ότι η έφηβη κοπέλα ήταν προκλητικά ντυμένη επικαλούμενη ότι φορούσε ως εσώρουχο ένα δαντελένιο ύφασμα.

«Ένα κομμάτι ύφασμα δεν είναι πρόσκληση για βιασμό, ανεξάρτητα από το πόσο μικρό είναι. Ακόμα κι αν η νεαρή γυναίκα δεν είχε φορέσει εσώρουχα: Δεν σημαίνει τίποτα!», γράφει μία γυναίκα χρήστης στο Twitter.

«Ένας άνδρας από την Ιρλανδία βίασε μία κοπέλα γιατί φορούσε στρινγκ. Άντε και γ...!», σχολιάζει μία άλλη χρήστης.

«Δεν σημαίνει ότι επειδή τα εσώρουχά μου είναι χαριτωμένα λέω ναι», γράφει μία άλλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ