Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2018

«Οσο έχω εσένα», το νέο σίριαλ του ΣΚΑΪ

Ένας έρωτας που θα πρέπει να υπερπηδήσει πολλά εμπόδια για να καταφέρει να ανθίσει - Μία παγίδα που κρέμεται σα δαμόκλειος σπάθη πάνω από τις ζωές των ηρώων και σαμποτάρει την προσπάθειά τους να βρουν την ευτυχία

Η νέα σειρά του ΣΚΑΪ η οποία θα προβάλλεται καθημερινά στις 18.45 κάνει την πρεμιέρα της το βράδυ της Κυριακής στις 21.00 με διπλό επεισόδιο και διεκδικεί το δικό της μερίδιο σε ένα κοινό, όπως το ελληνικό, που έχει αποδείξει εδώ και χρόνια πως κατατάσσει πολύ ψηλά στις προτιμήσεις του την ελληνική μυθοπλασία.

Το «Οσο έχω εσένα» που υπογράφει η Ρένα Ρίγγα, είναι μία καθημερινή κωμική σειρά. Στην υπόθεσή της ένας έρωτας που θα πρέπει να υπερπηδήσει πολλά εμπόδια για να καταφέρει να ανθίσει. Μία παγίδα που κρέμεται σα δαμόκλειος σπάθη πάνω από τις ζωές των ηρώων και σαμποτάρει την προσπάθειά τους να βρουν την ευτυχία.

Ουσιαστικά γίνεται μία σύγκρουση δύο διαφορετικών κόσμων που μετατρέπεται σε μία δυνατή συμμαχία όταν εμπλέκεται ο έρωτας. Η άτυχη ερωτική σχέση της νεαρής Μελίνας(Ευγενία Σαμαρά) με τον παραδόπιστο και εξουσιομανή εργοδότη της Γεώργιο Τομασίνι(Δημήτρης Κουρούμπαλης) καταλήγει σε μία εγκυμοσύνη που θα γίνει ο λόγος του χωρισμού τους.

Οκτώ χρόνια μετά, όταν ο ιδρυτής της εταιρείας Τομασίνι αποβιώσει, η μοίρα θα παίξει ένα περίεργο παιχνίδι στην Μελίνα. Ο όρος στη διαθήκη του μακαρίτη που θα απαιτεί είτε από τον Γεώργιο είτε από το γοητευτικό αλλά ανεύθυνο ξάδελφό του Άλκη(Νικόλαος Μπράβος) να έχουν έναν αρσενικό απόγονο προκειμένου να αναλάβουν την προεδρία της εταιρείας θα ανατρέψει τις ζωές όλων. Ο πάντα κακός Γεώργιος θα παγιδεύσει τον γοητευτικό ξάδελφό του Άλκη ώστε να εκπέσει από την περιουσία και να κινδυνεύει με σύλληψη και φυλάκιση.

Ο Άλκης, θα αναγκαστεί, μετά την οικονομική του κατάρρευση, να μετακομίσει στο μοναδικό ακίνητο που τους έχει απομείνει, ένα ταπεινό σπίτι σε μία φτωχογειτονιά: τη γειτονιά της Μελίνας και … το σπίτι της Μελίνας. Μετά τις πρώτες, απαραίτητες αψιμαχίες, η Μελίνα και ο πατέρας της, ο Μάκης μια μικρή οικογένεια, ζεστή, άμεση και αυθόρμητη θα συμπαραταχθεί με την οικογένεια του Άλκη.

Η σκηνοθεσία είναι του Στέφανου Μπλάτσου και πρωταγωνιστούν: Δημήτρης Κουρούμπαλης, Ευγενία Σαμαρά, Νικόλας Μπράβος, Μαρία Κωνσταντάκη, Κωνσταντίνα Κλαψινού, Γιάννης Χατζηγεωργίου, Παναγιώτης Καρμάτης, Χρήστος Σπανός, Ειρήνη Βαλατσού, Κατερίνα Παπασιδέρη, ο μικρός Άρης Σιάμπης. Στο ρόλο της Ντίντη η Υρώ Μανέ, της Άντζελας η Ελένη Κρίτα και του Μάκη ο Κώστας Κόκλας.

Δείτε το τρέιλερ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ