Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2018

Μεγάλη αγωνία στην ΑΕΚ σε βαθμό... κατουρήματος! - Τρέμουν στην ιδέα ότι θα παίξουν με ξένο...

Θα βάλουν τον Κομίνη διαιτητή ή όχι...; Αυτή είναι η αγωνία των παικτών της ΑΕΚ! Συζητούν μεταξύ τους αν ο Μελισσανίδης καταφέρει να οριστεί στο ματς της Κυριακής, στην Τούμπα, ο... εκδοροσφαγέας του συνδέσμου Θεσπρωτίας. Γιατί αν δεν έρθει μαζί τους ο Κομίνης, τους περιμένει μεγάλη ξεφτίλα!

Με μεγάλη αγωνία, λοιπόν, περιμένουν στην αθηναϊκή ομάδα τον ορισμό του διαιτητή στο ματς ΠΑΟΚ-ΑΕΚ.

Παράλληλα, η διοίκηση της ΑΕΚ διαμηνύει προς οποιονδήποτε άλλο Έλληνα διαιτητή οριστεί στο ντέρμπι, να πράξει τα ίδια με τον Κομίνη δίχως να φοβηθεί τίποτα υπενθυμίζοντας ότι ο εκδοροσφαγέας εξακολουθεί να βρίσκεται στους πίνακες διαιτησίας και να σφυρίζει κανονικά!!!

Ο ΠΑΟΚ όμως, έχει ομάδα που μπορεί πλέον να νικήσει και όλους τους διαιτητές!
Κάτι το οποίο έχει αποδειχθεί στις τρεις αγωνιστικές που έχουν προηγηθεί...
Και αυτό το γνωρίζουν οι παίκτες της ΑΕΚ που περιμένουν, πάντως, με αγωνία τον διαιτητή ο οποίος θα τους προστατέψει αγωνιστικά και δεν θα επιτρέψει την ξεφτίλα τους...

Το κακό, όμως, γι' αυτούς είναι ότι ο Περέιρα δεν μπορεί να κάνει αλλιώς και θα φέρει ξένο διαιτητή για το ματς της Τούμπας. Ε, αυτό ειδικά, το τρέμουν οι παίκτες της ΑΕΚ! Γιατί τα κανονικά γκολ θα... μετράνε!

Βέβαια για τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ προηγούνται μεσοβδόμαδα τα ευρωπαϊκά παιχνίδια τους, όμως την αγωνία (σε βαθμό... κατουρήματος, μάλιστα, αφού με υγρά σορτσάκια είναι στις προπονήσεις) την έχουν οι παίκτες και η διοίκηση της αθηναϊκής ομάδας για το κυριακάτικο ντέρμπι που θα ακολουθήσει...


ΑΓ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ