Τρίτη 21 Αυγούστου 2018

Μια ημέρα πριν τη σέντρα της Super League θα υπογράψουν την προκήρυξη!

Για την προσεχή Παρασκευή αναβλήθηκε η υπογραφή της προκήρυξης της Super League για τη νέα αγωνιστική περίοδο, δηλαδή μια ημέρα πριν τη σέντρα του πρωταθλήματος, όπως και για τη Football League.

Ένα από τα θέματα που φαίνεται ότι προέκυψαν είναι ότι δεν μπόρεσε να προκριθεί κάποια κατεύθυνση όσον αφορά το πόσες ομάδες θα υποβιβαστούν από τη Super League και πόσες θα προβιβαστούν από τη Football League.

Επίσης, η Ομοσπονδία δεν έλαβε απόφαση ούτε και για το πώς θα σχηματιστούν οι όμιλοι της Γ’ Εθνικής, οπότε και αυτό το θέμα πηγαίνει για την Παρασκευή.

Μεταξύ άλλων, βάσει της σχετικής ανακοίνωσης, αποφασίστηκε:
  • Να αναβάλλει για την προσεχή Παρασκευή 24 Αυγούστου 2018, οπότε και θα συνεδριάσει πάλι, την έγκριση των προκηρύξεων αγωνιστικής περιόδου 2018-19 της Super League και της Football League.
  • Να αναβάλλει για την προσεχή Παρασκευή 24 Αυγούστου 2018, οπότε και θα συνεδριάσει πάλι, τη συζήτηση για την εφαρμογή του άρθρου 29 του ΚΑΠ, κατόπιν αιτήματος της SuperLeague.
  • Να αναβάλλει για την προσεχή Παρασκευή 24 Αυγούστου 2018, οπότε και θα συνεδριάσει πάλι, τη συζήτηση για τη συγκρότηση των ομίλων του πρωταθλήματος Γ΄ Εθνικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ