Δευτέρα 20 Αυγούστου 2018

Ο ελληνορθόδοξος γάμος του Κιάνου Ριβς με τη Γουινόνα Ράιντερ

Ακούγεται απίστευτο, αλλά υπάρχει μία πιθανότητα ο Κιάνου Ριβς και η Γουινόνα Ράιντερ να είναι παντρεμένοι εδώ και 25 χρόνια!

Την αποκάλυψη αυτή έκανε πρόσφατα η γνωστή ηθοποιός, μιλώντας στο Entertainment Weekly, αναφερόμενη στη σκηνή του γάμου της με τον Κιάνου Ριβς στην ταινία «Δράκουλας» του Φράνσις Φορντ Κόπολα, που κυκλοφόρησε το 1992.

«Παντρευτήκαμε στ’ αλήθεια στον Δράκουλα. Όχι, ορκίζομαι στο Θεό, νομίζω ότι είμαστε παντρεμένοι στην πραγματική ζωή. Σε αυτήν τη σκηνή ο Φράνσις [Φορντ Κόπολα] χρησιμοποίησε έναν αληθινό Ρουμάνο ιερέα. Γυρίσαμε τη σκηνή και έκανε όλη τη διαδικασία. Άρα νομίζω ότι είμαστε παντρεμένοι», είπε η Ράιντερ.

Τη θεωρία της Ράιντερ ήρθε να υποστηρίξει και ο ίδιος ο Φράνσις Φορντ Κόπολα, επιβεβαιώνοντας πως ο γάμος που τελέστηκε για τις ανάγκες της ταινίας ενδεχομένως να είναι αληθινός.



Όπως εξήγησε, μιλώντας στον Guardian, μετά την ολοκλήρωση των γυρισμάτων δεν ήταν ικανοποιημένος με τη στυλιζαρισμένη εκδοχή της σκηνής του γάμου, και σκέφτηκε ότι «το να γίνει η πραγματική γαμήλια τελετή όπως θα ήταν σε αυτήν τη θρησκεία θα ήταν όμορφο». Σημειωτέον ότι η θρησκεία στην οποία αναφέρεται είναι ο ελληνορθόδοξος χριστιανισμός.

Έτσι, γύρισε ξανά την τελετή σε ελληνορθόδοξη εκκλησία στο Λος Άντζελες με πραγματικό ιερέα. «Ήταν πραγματικά αυθεντικό και νομίζω πολύ όμορφο, γιατί πραγματικά κάναμε την τελετή και βάλαμε τον ιερέα να κάνει την τελετή», δήλωσε ο Κόπολα, προσθέτοντας: «Επομένως, κατά μία έννοια, όταν τελειώσαμε, συνειδητοποιήσαμε ότι ο Κιάνου και η Γουινόνα πραγματικά είναι παντρεμένοι, ως αποτέλεσμα αυτής της σκηνής και αυτής της τελετής».

Μέχρι στιγμής ο Κιάνου Ριβς δεν έχει τοποθετηθεί σχετικά με το θέμα αυτό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, πέρα από αυτόν τον αμφιβόλου νομιμότητας γάμο, οι δύο ηθοποιοί δεν έχουν παντρευτεί ποτέ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ