Κυριακή 12 Αυγούστου 2018

Πανικός για τον θησαυρό! Ζαλίζουν οι χρυσές λίρες – Ζήτησε βοήθεια η κληρονόμος!

Πραγματικό πανικό έχει προκαλέσει η υπόθεση με τις χιλιάδες χρυσές λίρες τις οποίες κληρονόμησε μια γυναίκα σε χωριό τις Αχαϊας. Ο θησαυρός που ήρθε στην κατοχή της ωστόσο της έχει προκαλέσει πονοκέφαλο και η γυναίκα έχει αναγκαστεί να ζητήσει νομική βοήθεια, αλλά και συμβουλές από την αστυνομία.

Ο θησαυρός προς το παρόν παραμένει άγνωστης αξίας. Τα δυο μεγάλα βαρέλια ωστόσο υπολογίζεται ότι περιείχαν χιλιάδες χρυσές λίρες. Η κληρονόμος, ζάμπλουτη πλέον, αντιμετωπίζει τώρα διπλό πρόβλημα.
Τίθεται για εκείνη θέμα ασφάλειας, καθώς ίσως κάποιος θελήσει να βάλει χέρι στον χρυσό και δεύτερον με κάποιον τρόπο πρέπει να νομιμοποιήσει το ποσό πριν επιχειρήσει να το χρησιμοποιήσει.
Για το πρώτο, σύμφωνα με την “Πελοπόννησο” που έφερε την υπόθεση στο φως της δημοσιότητας η γυναίκα φέρεται να έχει ζητήσει συμβουλές από συγγενικό της πρόσωπο που είναι αστυνομικός. Για τη νομιμοποίηση του θησαυρού έχει απευθυνθεί σε νομικό.\
Υπενθυμίζεται ότι ο αγρότης πατέρας της, έκρυβε καλά κι επί πολλά χρόνια, δύο μεγάλα βαρέλια γεμάτα λίρες, κάτι που αποκάλυψε στην κόρη του λίγο πριν ξεψυχήσει.
Ο θησαυρός παραμένει ακόμα άγνωστος σε όλα τα πρόσωπα του στενού οικογενειακού περιβάλλοντος της «κληρονόμου» η οποία είναι αποφασισμένη να συνεχίσει να κρατάει καλά κρυμμένο το μυστικό της.


Πηγή: pelop.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ