Πέμπτη 16 Αυγούστου 2018

Εσείς βουρτσίζετε το σώμα σας;

Απαλλάσσει το σώμα από τις τοξίνες, απολεπίζει, ανανεώνει τα κύτταρα, απαλύνει την επιδερμίδα και καταπολεμά την κυτταρίτιδα. Το Dry Brushing είναι η νέα συνήθεια που πρέπει να βάλετε στην καθημερινότητά σας.

Τι είναι ακριβώς όμως το Dry-Brushing; Πρόκειται για το βούρτσισμα του σώματός μας σε στεγνή επιδερμίδα, πριν το ντους μας. Κάνοντας καθημερινά Dry- Brushing στην επιδερμίδα μας με μια απαλή βούρτσα με φυσική τρίχα, ενισχύουμε αισθητά την καλή όψη και υγεία του σώματός μας. Αυτό συμβαίνει επειδή μέσω της επιδερμίδας μας αποβάλλονται σε σημαντικό βαθμό τοξίνες του οργανισμού μας και αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα όργανα τα οποία συμβάλλουν στην αποτοξίνωση μας. Το Dry-Brushing αφαιρώντας τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας μας “αναγκάζει” τον κυτταρικό μεταβολισμό μας να λειτουργήσει γρηγορότερα και να αποκαταστήσει τα νεκρά κύτταρα που δεν υπάρχουν πια στην επιδερμίδα μας, με νέα. Ακόμη αυτή τη τεχνική, αποφράσσει τους πόρους ενώ ταυτόχρονα διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος σε αυτά τα σημεία με αποτέλεσμα όλα τα θρεπτικά συστατικά των dry oils ή των ενυδατικών λοσιόν που θα εφαρμόσουμε, να εισχωρήσουν καλύτερα και βαθύτερα στην επιδερμίδα.

Ακόμη, για τις περιπτώσεις της ήπιας εμφάνισης κυτταρίτιδας, το Dry-Brushing μπορεί να την εξαφανίσει, αφού διεγείρει την παραγωγή νέων-υγιέστερων κυττάρων, τονώνοντας την κυκλοφορία.

Οι ειδικοί συνιστούν το Dry-Brushing τις πρωινές ώρες αντί τις βραδινές, καθώς έχει πολύ τονωτικές ιδιότητες και βοηθά το σώμα μας να “ξυπνήσει” για τα καλά.

Tip: Για καλύτερα αποτελέσματα το Dry-Brushing δεν θέλει απότομες κινήσεις. Θέλει απαλές ανοδικές κινήσεις (εκτός από την περιοχή της κοιλιάς που εκεί ενδείκνυται καλύτερα οι κυκλικές κινήσεις), ώστε να μην ερεθιστεί η επιδερμίδα μας. Ολοκληρώστε με το αγαπημένο σας Dry Oil  και δείτε άμεσα αποτελέσματα για πιο απαλή, ενυδατωμένη και τονωμένη επιδερμίδα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ