Παρασκευή 20 Ιουλίου 2018

Απίθανο! Δείτε πόσο κοστίζει η αλλαγή λαδιών σε μια Bugatti Veyron!

H διαδικασία αλλαγής λαδιών σε μια Bugatti Veyron δεν είναι απλή υπόθεση και θα σας κοστίσει ακριβά!

Τι συμβαίνει όταν θέλετε να αλλάξετε λάδια σε μια Bugatti Veyron; Οι περισσότεροι ιδιοκτήτες θα κλείσουν πιθανώς ένα ραντεβού με τον τοπικό αντιπρόσωπο, αλλά σύμφωνα με τα στοιχεία της εταιρείας η όλη διαδικασία θα κοστίσει 21.000 δολάρια.

Ναι καλά διαβάσατε, δεν κάναμε κανένα λάθος στα μηδενικά! Βέβαια η διαδικασία απέχει πολύ από αυτήν που ξέρουμε όλοι μας, από τα δικά μας «ταπεινά» αυτοκίνητα.

Για να ολοκληρωθεί πρέπει πρώτα το αυτοκίνητο να σηκωθεί και να αφαιρεθεί το προστατευτικό κάλυμμα από το πάτωμα. Αμέσως μετά αφαιρούνται οι τροχοί, και το κάλυμμα των θόλων και του κινητήρα που είναι από ανθρακονήματα.

Έτσι αποκαλύπτεται η ειδική τάπα του συστήματος που συγκρατείται από 16 βίδες. Αμέσως μετά αφαιρούνται τα 18 λίτρα λιπαντικού που φιλοξενούνται στο κάρτερ της Veyron. Το φίλτρο λαδιού είναι και αυτό προσβάσιμο από το κάτω μέρος του αυτοκινήτου.

Για να δούμε καλύτερα όλη τη διαδικασία, οι άνθρωποι της Royal Exotic Cars δημοσιοποίησαν ένα βίντεο στο όποιο φαίνεται βήμα-βήμα τι πρέπει να γίνει για να αλλαχθούν τα λάδια της Beyron. Όπως μπορείτε να δείτε και εσείς, δεν είναι μια διαδικασία που μπορείτε να την κάνετε στο γκαράζ του σπιτιού σας…




drive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ