Πέμπτη 19 Ιουλίου 2018

Κ.Γκιουλέκας: «Για τον ΣΥΡΙΖΑ όλα μπορεί να συμβούν. Ακόμη και ο ήλιος να βγει από την δύση!»

Μόλις χθες βγήκε η εγκύκλιος από το Υπουργείο Οικονομικών για την περικοπή κύριων και επικουρικών συντάξεων κατά 3,5 δισεκατομμύρια και ακόμη και σήμερα τα κυβερνητικά στελέχη ισχυρίζονται ότι το μέτρο μπορεί να μην ισχύσει. Το μέτρο που λίγο καιρό πριν ψήφισαν οι ίδιοι! Μιλάμε για παραλογισμό…

Από την άλλη, η κυβέρνηση παραδέχεται ότι σύρεται κάτω από τις πιέσεις των ξένων! Οι άλλοτε γερμανοτσολιάδες -όπως τους κατηγορούσαν οι κυβερνώντες μέρα-νύχτα- που υπάκουαν στις πιέσεις των ξένων σήμερα έγιναν υπερήφανοι κυβερνήτες…
Η κωλοτούμπα του Αλέξη Τσίπρα και των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δεν έχει προηγούμενο!», δήλωσε ο αν.Τομεάρχης Εσωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας-Θράκης, βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Π. Γκιουλέκας  στην εκπομπή "Σήμερα" του ΣΚΑΪ.
«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ζητεί εκλογές. Μπορούν να γίνουν αύριο;  Να φύγει αυτή η κυβέρνηση μια ώρα αρχύτερα και να μην συνεχίσει να κάνει ζημία στον τόπο.
Δεν είναι μόνο η ζημία στην εθνική οικονομία, αλλά και η ζημιά στα εθνικά θέματά μας. Δεν ξεχνάμε ότι αυτή η κυβέρνηση ξεπούλησε την Μακεδονία. Οι κυβερνητικοί όπου κι αν εμφανίζονται εισπράττουν την οργή και την αγανάκτηση των ανθρώπων για αυτή την συμφωνία που ξεπούλησε την Ιστορία μας», ανέφερε ο βουλευτής Θεσσαλονίκης και συμπλήρωσε:

«Είναι πραγματικά απίστευτη η παραδοχή των κυβερνητικών στελεχών ότι η κυβέρνηση είναι υπό την αίρεση ότι ο Ζάεφ θα πάει μέχρι τον Ιανουάριο!
Δηλαδή η χώρα πορεύεται με μία κυβέρνηση που εξαρτά την βιωσιμότητά της από τον τρόπο με τον οποίο θα χειριστεί ο Ζάεφ το Σκοπιανό.
Το μήνυμα που στέλνεται σε όλους, επενδυτές, επιχειρηματίες, συνταξιούχους, μισθωτούς είναι ότι η κυβέρνηση βαδίζει  με βάση του τι θα κάνει ο σκοπιανός πρωθυπουργός… Τραγικά πράγματα!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ