Παρασκευή 20 Ιουλίου 2018

Σάλος με Μέσι και Σαμπάολι! «Με ρώτησες ποιους παίκτες να βάλεις στο ματς»

Την τραγική κατάσταση που επικρατούσε στα αποδυτήρια της Εθνικής Αργεντινής αποκαλύπτουν τα διεθνή ΜΜΕ, με την ομάδα να έχει χάσει την εμπιστοσύνη της στον προπονητή Χόρχε Σαμπάολι και τον Μέσι να του "επιτίθεται" για το γεγονός ότι τον ρώτησε ποιους παίκτες να χρησιμοποιήσει κόντρα στην Κροατία.
Για μία ακόμη μεγάλη διοργάνωση, το «κλίμα» στην Εθνική Αργεντινής αποδείχθηκε κάτι περισσότερο από αρνητικό, γεγονός που οδήγησε και στον αποκλεισμό από το Μουντιάλ της Ρωσίας, με τον προπονητή της ομάδας, Χόρχε Σαμπάολι, να στοχοποιείται από τους παίκτες.

Όπως μεταφέρουν τα διεθνή Μέσα, ο Λιονέλ Μέσι και ο Χαβιέρ Μασεράνο κάλεσαν σε meeting τον Αργεντινό τεχνικό και τους συμπαίκτες τους, όπου και τόνισαν ότι έχουν χάσει την εμπιστοσύνη τους, στις επιλογές του. Ο αρχηγός της «αλμπισελέστε» μάλιστα, «επιτέθηκε» στον προπονητή του, αναφέροντας ότι «μπροστά στις κάμερες στο παιχνίδι με την Κροατία, με ρώτησες 10 φορές ποιους ποδοσφαιριστές προτιμώ να βάλεις και ποιους όχι, αλλά δεν σου είπα ούτε ένα όνομα».

Μόνο τυχαίο δεν είναι λοιπόν, ότι ο Σαμπάολι απολύθηκε αμέσως μετά το τέλος του Μουντιάλ της Ρωσίας, παρά το γεγονός ότι η Ομοσπονδία της Αργεντινής, έπρεπε να καταβάλλει ένα σημαντικό ποσό για την αποζημίωσή του.

Τα δημοσιεύματα για Μέσι και Σαμπάολι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ