Σάββατο 21 Ιουλίου 2018

Ο πιο… ειλικρινής μεθυσμένος οδηγός που υπάρχει

Ρεσιτάλ ειλικρίνειας από έναν 25χρονο στο Γουόλσεντ της Αγγλίας, που μετά από ένα ολονύχτιο μεθύσι, τράκαρε με το αυτοκίνητό του και αμέσως έσπευσε στην αστυνομία να παραδεχθεί το λάθος του.

Τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας 9 Ιουλίου, ο Μπεν Ράνσον επέστρεφε σπίτι του από ξενύχτι, έχοντας καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ. Σε κάποιο σημείο έχασε τον έλεγχο του οχήματος που οδηγούσε και έπεσε πάνω σε κολωνάκια. Κανείς δεν τον είδε, κανείς δεν κατάλαβε τι ακριβώς συνέβη. Θα μπορούσε κάλλιστα να φύγει σα να μην έγινε τίποτα. Παρ’ όλα αυτά έσπευσε αμέσως στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής όπου ενημέρωσε σχετικά τους αστυνόμους τόσο για το περιστατικό όσο και για το γεγονός ότι βρισκόταν σε κατάσταση μέθης.

Σύμφωνα με μαρτυρίες των αστυνομικών, ο Ράνσον φτάνοντας στο τμήμα φώναξε «οδηγούσα, τράκαρα, είμαι τόσο μεθυσμένος και κάνω το σωστό με το να βρίσκομαι εδώ. Ζητώ συγνώμη».

Το αλκοτέστ στο οποίο υποβλήθηκε έδειξε ότι το αλκοόλ που υπήρχε στον οργανισμό του ήταν τρεις φορές πάνω από το νόμιμο όριο.

Ο νεαρός άνδρας, πατέρας δύο παιδιών, συνελήφθη και οδηγήθηκε στο δικαστήριο του Νορθ Τάινσαϊντ όπου παραδέχθηκε πως οδηγούσε μεθυσμένος. Το δικαστήριο αποφάνθηκε πως η απόφασή του να πιάσει τιμόνι σε αυτήν την κατάσταση ήταν ανόητη και τον τιμώρησε με αφαίρεση διπλώματος για 23 μήνες και πρόστιμο ύψους 410 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ