Τρίτη 19 Ιουνίου 2018

Διάψευση του Δήμου Καλαμαριάς για τα ποντίκια στο νεκροταφείο

Αναφορικά με τα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν σε διάφορα ηλεκτρονικά μέσα περί δήθεν εμφάνισης τρωκτικών στα Κοιμητήρια Καλαμαριάς και στη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης από το ΑΤ Καλαμαριάς, σας γνωρίζουμε τα ακόλουθα:

Ουδεμία κλήση σε απολογία ή σε παροχή εξηγήσεων έφτασε μέχρι σήμερα στο Δήμο Καλαμαριάς αναφορικά με τις συνθήκες υγιεινής στα Κοιμητήρια Καλαμαριάς.

Η αναφορά που, φαίνεται ότι, έγινε από μέλη της Ένωσης Λειτουργών Γραφείων Κηδειών και Ταριχευτών Ελλάδος, για την εμφάνιση τρωκτικών κλπ. είναι παντελώς αβάσιμη και ανυπόστατη.  Στα κοιμητήρια της Καλαμαριάς τηρούνται όλοι οι κανόνες υγιεινής που προβλέπονται από την κείμενη νομοθεσία, με απόλυτο σεβασμό στους νεκρούς και τους συγγενείς τους. Ουδέποτε παρατηρήθηκε στους ψυκτικούς θαλάμους και γενικότερα στους χώρους των κοιμητηρίων η εμφάνιση τρωκτικών ή εντόμων.

Σε κάθε περίπτωση ο Δήμος θα παρέχει κάθε συνδρομή στις αρμόδιες αρχές και αναμένει την εξέλιξη της προκαταρκτικής εξέτασης από την οποία θα αποκαλυφθεί ότι η αναφορά της Ένωσης Λειτουργών Γραφείων Κηδειών και Ταριχευτών Ελλάδος είναι αβάσιμη.

Τέλος, κρίνουμε απαραίτητο να επισημάνουμε ότι ο Δήμος επιφυλάσσεται για κάθε νόμιμο δικαίωμά του, ιδίως δε, για το δικαίωμα να στραφεί εναντίον όσων τέλεσαν το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμησης.

                                                                    Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ

                                                                     ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΜΠΑΚΟΓΛΙΔΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ