Παρασκευή 20 Απριλίου 2018

Πόσο εύκολα "στρατολογούνται" τα... "σταγονίδια"!

Μία κίνηση που προκαλεί έκπληξη και εύλογα ερωτήματα πραγματοποίησε σήμερα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, συναντώντας τα... "σταγονίδια", Κατερίνα Παπακώστα και Φαήλο Κρανιδιώτη, στο γραφείο του στο υπουργείο.
Πρόκειται για μία κίνηση που δεν συνηθίζεται, αφού η μεν Κατερίνα Παπακώστα, είναι μέλος του ελληνικού Κοινοβουλίου και θα μπορούσε να του απευθύνει ερώτηση, ενώ ο Φαήλος Κρανιδιώτης, δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένας απλός πολίτης, ο οποίος τυγχάνει να έχει ιδρύσει ένα... (από)κόμμα, το οποίο δεν έχει κατέβει σε εκλογές.

Με την ίδια λογική όλοι οι βουλευτές θα μπορούσαν να πηγαίνουν στο υπουργείο κατά μόνας, ενώ το ίδιο θα μπορούσε να κάνει αν το ζητούσε και ο επικεφαλής της Οργάνωσης για την Ανασυγκρότηση του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας, ενός κόμματος το οποίο έχει συμμετάσχει σε εκλογές.

Ο Πάνος Καμμένος, όπως φαίνεται, χρησιμοποιεί τη θεσμική του θέση η οποία λόγω συνθηκών και εξελίξεων έχει ακόμα μεγαλύτερη σημασία, για να κάνει δημόσιες σχέσεις, καλώντας στη συνάντηση και τους αρχηγούς των Γενικών Επιτελείων Εθνικής Άμυνας, Στρατού και Αεροπορίας.

Κι αν για την Κατερίνα Παπακώστα το ξέραμε ότι κοιτάει προς την πλευρά του Πάνου Καμμένου, μετά τη διαγραφή της από την ΚΟ της ΝΔ τον Οκτώβριο όταν αποφάσισε να υπερασπιστεί τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ αντί τον αντιπρόεδρο της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη, ο Φαήλος Κρανιδιώτης δεν είχε δείξει τέτοια δείγματα. Ούτε τον Μάιο του 2016 όταν σε συνέντευξή του τον αποκαλούσε «μπούρδα που παριστάνει τον στρατάρχη» ενώ μόλις πριν δύο μήνες τον κατηγορούσε ότι «πέταγε τα στεφάνια σαν φρίσμι στα Ίμια».
Σταγονίδια...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ