Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2017

Εκδήλωση για το Παιδικό Χωριό SOS Πλαγιαρίου με τη συμμετοχή του Στέλιου Παρλιάρου!

Το Grand Hotel Palace διοργανώνει μία γλυκιά εκδήλωση με φιλανθρωπικό χαρακτήρα, παρουσία του διακεκριμένου ζαχαροπλάστη Στέλιου Παρλιάριου, την Τετάρτη 18 Οκτωβρίου, στις 7 μ.μ στο Grand Hotel Palace (Μοναστηρίου 305).

Γευόμαστε και μαθαίνουμε μυστικά της ζαχαροπλαστικής σε ένα απογευματινό τσάι, το οποίο θα συνοδεύουν τα γλυκά του δημιουργού. Ο Στέλιος Παρλιάρος θα μας μυήσει στον υπέροχο κόσμο της ζαχαροπλαστικής.

Μέρος των εσόδων θα διατεθεί για το Παιδικό Χωριό SOS Πλαγιαρίου!

Διάθεση προσκλήσεων:
Epi-Direct, Λήδα Παπαδοπούλου, T. 2310 227 225, Αγίας σοφίας 24.
Grand Hotel Palace, Τ. 231 054 9000, Μοναστηρίου 305.


Λίγα λόγια για τα Παιδικά Χωριά SOS

Τα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος είναι μέλος του Διεθνούς Οργανισμού SOS Children’s Villages International, που λειτουργεί σε 134 χώρες. Στην Ελλάδα, τα Παιδικά Χωριά SOS είναι ειδικά αναγνωρισμένο Φιλανθρωπικό Σωματείο, που ιδρύθηκε το 1975 με σκοπό την προστασία των παιδιών, τα οποία για σοβαρούς κοινωνικούς λόγους στερούνται μόνιμα τη φροντίδα των φυσικών τους γονιών.

Η προστασία και φροντίδα των παιδιών που ζουν στα Παιδικά Χωριά SOS προσφέρεται σε μακρόχρονη, συνεχή, σταθερή βάση. Ξεκινά από την παιδική ηλικία και συνεχίζεται έως ότου το παιδί, προετοιμασμένο κατάλληλα, ηθικά, κοινωνικά και επαγγελματικά, είναι ικανό να σταθεί μόνο του στην κοινωνία.

Τα Παιδικά Χωριά SOS ανταποκρινόμενα στις ανάγκες που δημιουργήθηκαν από την οικονομική κρίση που πλήττει τη χώρα μας και τη δραματική αύξηση των οικογενειών σε φτώχεια λειτουργούν οκτώ Κέντρα Στήριξης Παιδιού & Οικογένειας για τη στήριξη αυτών των οικογενειών.

Για περισσότερες πληροφορίες για το έργο των Παιδικών Χωριών SOS και για τη συμβολή της εκδήλωσης στο έργο τους, μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλ. 210-3313661-3 ή στο www.sos-villages.gr .


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ