Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2017

Ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης για τη Fraport

Έκκληση προς το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών και την εταιρία Fraport για τα έργα στο αεροδρόμιο Μακεδονία της Θεσσαλονίκης απευθύνει ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης.

Στη χθεσινή συνεδρίασή του το ΔΣ του Οργανισμού συζήτησε το θέμα που έχει δημιουργηθεί το τελευταίο διάστημα. Ανεξαρτήτως των θέσεων που έχουν διατυπωθεί τόσο από το υπουργείο όσο και από την εταιρία που έχει αναλάβει την διαχείριση και λειτουργία του αεροδρομίου , ο ΟΤΘ ζητά να βρεθεί γρήγορα ο «σωστός βηματισμός» και να ξεπεραστεί το ζήτημα που έχει δημιουργηθεί, προς όφελος του τουρισμού της Θεσσαλονίκης.

«Οποιαδήποτε παράταση στην λήψη απόφασης για το μέλλον της λειτουργίας του αεροδρομίου θα αποβεί ζημιογόνα για τον τουριστικό και παραγωγικό ιστό της Θεσσαλονίκης» υπογραμμίζει το ΔΣ του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης.

Υπενθυμίζουμε ότι στον Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης συμμετέχουν οι φορείς Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, Δήμος Θεσσαλονίκης, Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης, Οργανισμός Λιμένος Θεσσαλονίκης, Ένωση Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης, Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Κεντρικής Μακεδονίας, Περιφερειακή Ένωση Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας, Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ