Παρασκευή, 13 Οκτωβρίου 2017

ΕΠΟ: Ο Δέδες εκτελεστικός γραμματέας, ο Βρύζας τεχνικός διευθυντής Εθνικών ομάδων και ο Φιλιππούσης διευθυντής επικοινωνίας

Ο Αλέξης Δέδες θα είναι ο εκτελεστικός γραμματέας της ΕΠΟ και ο Ζήσης Βρύζας τεχνικός διευθυντής Εθνικών ομάδων.

 Αυτές τις αποφάσεις πήρε η Εκτελεστική Επιτροπή της Ομοσπονδίας, κατόπιν εισηγήσεων του νέου προέδρου, Βαγγέλη Γραμμένου, ο οποίος επίσης τοποθέτησε τον Ιάκωβο Φιλιππούση στη θέση του Διευθυντή Επικοινωίας.
Οι αποφάσεις: 

-Κατόπιν αιτήματος 29 ενώσεων μελών της και 9 ΠΑΕ της Super League, αποφάσισε τη σύγκληση Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης για τη Δευτέρα 30/10/2017 και ώρα 10:00, με θέμα «Συζήτηση και λήψη απόφασης για την παράσταση ή μη της ΕΠΟ ως πολιτικής αγωγής στη δίκη για την Κάρτα Υγείας Ποδοσφαιριστή».

-Προχώρησε στη σύσταση Επιτροπής Εθνικών Ομάδων (άρθρο 42 του Καταστατικού) στην οποία θα συμμετέχουν οι Παναγιώτης Παπαχρήστος, Κωνσταντίνος Βρακάς, Άγγελος Δανιήλ, Αθανάσιος Τρομπούκης, Γεώργιος Πανίδης, Γεώργιος Χατζησαρόγλου, Γεώργιος Παπαντζίμας, Πέτρος Κυρζόπουλος.

-Ενέκρινε τη διεξαγωγή φιλικού αγώνα της Εθνικής Ελπίδων με την αντίστοιχη του Κατάρ στις 20/12/2017 εκτός έδρας.

-Ενέκρινε την εισήγηση του προέδρου Ευάγγελου Γραμμένου όπως εκτελεί χρέη εκτελεστικού γραμματέα της ΕΠΟ ο Αλέξανδρος Δέδες και τεχνικού διευθυντή Εθνικών Ομάδων ο Ζήσης Βρύζας. Επίσης, ενέκρινε την εισήγηση του κ. Γραμμένου για την πρόσληψη των Ιάκωβου Φιλιππούση ως διευθυντή επικοινωνίας, Νικόλαου Μπάρτζη και Αλέξανδρου Χολέβα στη Διεύθυνση Νομικών Υπηρεσιών και των Χαράλαμπου Ζελενίτσα και Θωμά Μεταξά στην Διεύθυνση Ανάπτυξης Ποδοσφαίρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ