Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

ΠΕΝΝΕΣ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΟΥ ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΟΤΥΡΙ

Σήμερα λέμε να φάμε γρήγορα, απλά, αλλά και χορταστικά. Πέννες με σάλτσα γιαουρτιού, σας προτείνουμε. Δείτε πόσα απλή και σύντομη συνταγή, είναι:

Υλικά:
  • 500 γραμμάρια πέννες
  • 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
  • μισό φλυτζάνι ελαιόλαδο
  • 1 1/2 φλιτζάνι τριμμένο κεφαλοτύρι
  • 2 κεσεδάκια γιαούρτι
  • 1 κουταλάκι μαιντανός ψιλοκομμένος
  • 1 κουταλάκι πιπέρι καγιέν
  • 1 κουταλάκι πάπρικα

Εκτέλεση
Βράζουμε τις πέννες σε νερό με λίγο αλάτι.
Σε βαθύ τηγάνι τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι με το ελαιόλαδο. 
Προσθέτουμε το πιπέρι καγιέν, την πάπρικα και ανακατεύουμε. 
Στην συνέχεια προσθέτουμε το γιαούρτι και το τυρί και πάλι ανακατεύουμε.
Ρίχνουμε τον ψιλοκομμένο μαιντανό και προσθέτουμε τις βρασμένες πέννες. 
Ανακατεύουμε ελαφρώς και το φαγητό είναι έτοιμο για σερβίρισμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ