Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2018

Διοργάνωση από το Επιμελητήριο Κιλκίς εργαστηρίου μεταφοράς τεχνογνωσίας

Ενημερωτική εκδήλωση / εργαστήριο διοργανώνει το Επιμελητήριο Κιλκίς, την Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018, στις 17:30, στο Ξενοδοχείο Mediterranean Palace, Αίθουσα Απόλλων.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο του έργου Setting up a network of competitive MED Clusters with the contribution of creative industries / CO- CREATE το οποίο εντάσσεται στο Πρόγραμμα INTERREG MED» και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Ανάπτυξης και Εθνικούς Πόρους της Ελλάδας και των συμμετεχουσών χωρών.

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν:
1. Τα αποτελέσματα του έργου Setting up a network of competitive MED Clusters with the contribution of creative industries / CO- CREATE
2. Το Hellenic Design Centre
3. Η δράσεις του έργου Design4Innovation στο πλαίσιο του Προγράμματος INTERREG EUROPE
4. H χρηματοδοτική ευκαιρία Worth

Η είσοδος στην εκδήλωση θα είναι ελεύθερη

Για την καλύτερη οργάνωση της εκδήλωσης, παρακαλούμε να δηλώσετε συμμετοχή στον παρακάτω σύνδεσμο μέχρι την 21/10/2018.
https://goo.gl/forms/9ny0DEYra2c2EcSE2

Λίγα λόγια για το έργο Co-Create
Στόχος του έργου είναι η ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας των παραδοσιακών επιχειρηματικών δικτύων προερχόμενα δηλ. από παραδοσιακούς κλάδους (μηχανήματα, κατασκευές, έπιπλα) στον μεσογειακό χώρο, μέσω της διασύνδεσης με τον δημιουργικό τομέα για τον προσδιορισμό νέων προϊόντων και υπηρεσιών. Το έργο προωθεί επίσης την συνεργασία με τη χρήση νέων μεθοδολογιών και εργαλείων και την υλοποίηση πιλοτικών δράσεων που απευθύνονται στους επικεφαλής (διαχειριστές) επιχειρηματικών δικτύων, σε ΜμΕ και φορείς χάραξης πολιτικής.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε με το Επιμελητήριο Κιλκίς: τηλ. 23410 24580 ή mkalogeridou@ccikilkis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ