Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2018

Το παρασκήνιο του καβγά του Γιώργου Παπαδάκη με τη Μπάγια Αντωνοπούλου!

Ούτε σήμερα εμφανίστηκε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1, η Μπάγια Αντωνοπούλου.
Όλα άρχισαν την περασμένη Τρίτη, όταν η δημοσιογράφος και πρώην εστεμμένη δεν εμφανίστηκε ξανά στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη.

Ο δημοσιογράφος αρχικά είχε κάνει λόγο για αδιαθεσία της συνεργάτιδας του.

Την Παρασκευή, ωστόσο, αναγκάστηκε να εξηγήσει τους λόγους απουσίας της από το «Καλημέρα Ελλάδα» και μάλιστα της αφιέρωσε την εκπομπή, καθώς ήταν τα γενέθλια της.

«Λείπει η Μπάγια μας. Η Μπάγια έκανε μια καταπληκτική δουλειά, εγώ την καταχάρηκα το καλοκαίρι μαζί με τον Νίκο Ρογκάκο. Στον Νίκο Ρογκάκο έδωσαν άδεια, στην Μπάγια δεν έδωσαν άδεια. Δημιουργούνται και εντάσεις, αναμφισβήτητα, όταν είσαι πολύ κουρασμένος που μπορεί να μην ευθύνεσαι εσύ, αλλά να ευθύνονται οι άλλοι. Αυτά δεν θα τα συζητήσουμε. Είναι μια οικογενειακή υπόθεση κι εμείς τα οικογενειακά μας δεν τα βγάζουμε, ούτε θα γίνουμε βορά σε ανταγωνιστικές εκπομπές ή σε site. Μια χαρά είμαστε και σήμερα μάλιστα θέλουμε να αφιερώσουμε την εκπομπή μας στη Μπάγια μας. Έχει τα γενέθλιά της. Δεν θα πούμε τα πόσα χρόνια κλείνει αλλά το σίγουρο είναι ότι την έχασες γιατί έχει βρει ένα καλό παιδί», ανέφερε ο Γιώργος Παπαδάκης.

Με τη σειρά της η Μπάγια Αντωνοπούλου μετά από τρεις μέρες έλυσε τη σιωπή της στο Ιnstagram και εμφανίστηκε κάνοντας μία ανάρτηση για τα γενέθλια της: «Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας. Να είστε πάντα καλά..και να χαμογελάτε!!!! #birthdaygirl #happygirl #mybirthday #29#smile», έγραψε συγκεκριμένα η δημοσιογράφος, χωρίς να κάνει καμία αναφορά στο φλέγον ζήτημα του «Καλημέρα Ελλάδα».



Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Happy Day» του ALPHA, την περασμένη Τρίτη υπήρξε ένταση μεταξύ της δημοσιογράφου και του Γιώργου Παπαδάκη, με τον τελευταίο να της φωνάζει και να μιλά σε έντονο ύφος.

«Της “έβαλε χέρι” για το κινητό. Της μίλησε πολύ άσχημα. Δήλωσε την παραίτησή της από την πρώτη στιγμή και δεν έχει γίνει αποδεκτή. Αύριο είναι να επιστρέψει στην εκπομπή, αν δεν επιστρέψει στην δουλειά της έως αύριο, θα λήξει η συνεργασία της με το σταθμό και θα γίνει τότε αποδεκτή η παραίτησή της», αποκάλυψε η Τίνα Μεσσαροπούλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ